2777
2789
عنوان

کی دریل داره؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 41 پست

[QUOTE=311900268]اسی ببین اون فاصله بین پریزو لامپ رو دریل نکن چون سیمه رد شده از پریزا اینور اونورتر سوراخ کن [/QUOTEیعنی هرچی میزنم زیر پلاک باشه؟

مثلا قابی چیزی 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی قلاب نکنه؟

یعنی تا حس کردی فضاش خالی شد درش بیار بیرون ی دستت هم بگیر ب دسته ی دستت هم بگیر ب زیر دریل 

شبیه حالت تفنگ 

تعادلت بیشتر بشه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
یعنی سیمای پریز پشت دیوار نیستن ؟

هر پریز رو یک علامت به علاوه در نظر بگیرید (مسیر احتمالی ورود کابل برق) البته اگر میدونید و مطمین هستید نحوه سیم کشی برق رو فقط همون مسیر رو در نظر بگیرید.

ترجیحا مسیرکابل برق دریل نزنید

یا با احتیاط بزنید.

متاسفانه خیلی از خانه های قدیمی و آپارتمان های نوساز اخیر ایمنی اش رعایت نمیشه

[QUOTE=311900268]اسی ببین اون فاصله بین پریزو لامپ رو دریل نکن چون سیمه رد شده از پریزا اینور اونورت ...

نفهمیدم جی گفتی 

ببین درو بر پریو کلید برقو لامپ و جالامپیو اینارو سوراخ نکن بقیه جاها اوکیه 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
هر پریز رو یک علامت به علاوه در نظر بگیرید (مسیر احتمالی ورود کابل برق) البته اگر میدونید و مطمین هس ...

من می‌دونم که هر پریز از کدوم سمت سیمش وارد شده چون تازه پریزارو عوض کردیم ورود سیم مشخصه که از کدوم قسمتش اومده مثلا از سمت چپ وارد شده

پس یعنی دیگه همون سمت ورود سیم مسیرش هست ؟

خب اینا که هم زور ندارن هم خراب میشن

برای کارهای ساده اس

در کابینت در کمد دیواری

پیچ ساده سفت کنی و ...

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛