2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم پیش کی عمل کردی

سلام من تبریز عمل کردم دکترمم خانم دکتر مریم واعظی بود واقعا دکتر خوبیه از هر لحاظ تو بیمارستان شخصی یه دکتر گفتش عمل میکنم ولی کوچکتراشو نمیتونم بردارم هزینشم ۲۵ میلیون در نظر بگیر بعد دکتر واعظی رو واسم معرفی کردن خیلیم تعریفشو کردن بعد عمل کردش تو بیمارستان دولتی با دفترچه واسم دراومد کلا ازمایشو هزینه بیمارستان ۷۰۰ تومن

سلام من تبریز عمل کردم دکترمم خانم دکتر مریم واعظی بود واقعا دکتر خوبیه از هر لحاظ تو بیمارستان شخصی ...

خدا خیرشون بده،شما چند فیبروم و چند سانت  داشتید؟کاش دسترسی با ایشون داشتم متاسفانه تهرانم ودکترخوب و کاربلدی که فقط میومها روبرداره پیدا نمیکنم چون ۲ تا فرزند دارم و۴۴ سالمه همه فوری میگن باید رحم برداشته بشه ‌

خدا خیرشون بده،شما چند فیبروم و چند سانت  داشتید؟کاش دسترسی با ایشون داشتم متاسفانه تهرانم ودکت ...

چندین میوم بود تو سایزای ۲۳۴۵ بزرگترش هم ۷ سانت بود در کل ۱۴ تا بودن یه دکتر خوب پیدا کنین تهران که دکترای خوبی داره عملتون کنه سنتون زیاد نیس که بخواین رحم رو بردارن دکترای زیادی رفتم گفتن تا خونریزی نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد همین دکتر من یکیو قبلا عمل کرده بود بدون اینکه مشکلی پیش بیاد یه خانم ۴۲ ساله بود ۹۷ تا میوم داشت  

خدا خیرشون بده،شما چند فیبروم و چند سانت  داشتید؟کاش دسترسی با ایشون داشتم متاسفانه تهرانم ودکت ...

همینجا میخوندم یه خانومه نوشته بود تو کرج عمل کرده دکتر خوبی بود دکتر قاضی میر سعید

همینجا میخوندم یه خانومه نوشته بود تو کرج عمل کرده دکتر خوبی بود دکتر قاضی میر سعید

سلام عزیزم ممنون از پاسختون،تو تهران هنوز نتونستم دکتر با حوصله و خداترس پیدا کنم من سزارین داشتم چسبندگی کوچیک به خاطر سزارین دارم یعنی دکتر باید حوصله کنه چسبندگی رو با کنه و ۶ تا فیبروم ۱۱،۷،۶،۳،۴،۵ رو برداره،خب مشخصه عمل سنگینه و خسته کننده میگن رحم رو برداریم ریسکش کمتره چون فیبروم دوباره رشد میکنه ،یکی نیست بگه انشاالله رشد نمیکنه شماها برای یه احتمال چرا راحتترین راه رو انتخاب می‌کنید

سلام عزیزم ممنون از پاسختون،تو تهران هنوز نتونستم دکتر با حوصله و خداترس پیدا کنم من سزارین داشتم چس ...

خواهش میکنم به حرفشون گوش ندین میومای شما هم زیاد بزرگ نیستن به قول شما برای راحتی خودشون میگن بنظرم زودتر عمل شین بهتره یه دکتر دیگه هستش تو تهران بچها میگفتن خوبه یه سر بهش بزن بزار اسمشو پیدا کنم بگم کیه

سلام عزیزم ممنون از پاسختون،تو تهران هنوز نتونستم دکتر با حوصله و خداترس پیدا کنم من سزارین داشتم چس ...

دکتر مرجان مهتابی تو اینستا نگاه کردم پیچشو کلی عمل میوم کرده فیلماشو گذاشته بود 

عمل میوکتومی را نزد دکتر طاهره فروغی فر انجام دادم و از نتیجه بسیار راضی هستم. ایشان را به شما هم توصیه میکنم؛ کافی است نام دکتر فروغی فر را در گوگل جستجو کنید تا اطلاعات بیشتری بیابید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز