2777
2789
عنوان

خرید کمربند پلاتینر+ نمایندگی پلاتینر

| مشاهده متن کامل بحث + 10446 بازدید | 35 پست

کمربند پلاتینر برای اونایی که مشکل دیسک کمر دارن و درد کمر دارن یه محصول کم نظیره به طوری که بعد بستن این کمربند به چیز دیگه‌ای فکر نمیکنید از کالای روز سفارش بدین حتماً کارت رجیستری و قیمت نمایندگی ارسال به موقع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد رو خیلی کم میکنه و نیاز نیس هروز بری فیزیوتراپی و تو‌خونه هروز ۴۵دقیقه ازش استفاده کنی تا دو هفته دردت تقریبا خوب میشه من که واس اشناهامون معرفی کرده بودم و خیلی پیگیر بودم الان ازش کاملا راضیه

سلام واقعا دیسک کمر و درمان میکنه؟منم دیسک دارم خیلی درد میکشم میشه راهنمایی کنید از کجا خریدید؟اصله ...

سلام واقعا تو این مدت کم تاثیر گذاشته؟ مهره های کمر من اسیب دیده به نظرتون تاثیر داره ؟از کجا گرفتید میشه راهنمایی کنید اخه شنیدم اصل و فیک داره

آقا اصلأ تو خرید کمربند پلاتینر شک نداشته باشید این محصول برای درمان کمر درد در نوع خودش کم نظیر و بی همتاس فقط حواستون باشه از جاهای معتبر سفارش بدین که اصل باشه پیشنهاد میکنم از سایت کالای روز سفارش بدین

سلام واقعا تو این مدت کم تاثیر گذاشته؟ مهره های کمر من اسیب دیده به نظرتون تاثیر داره ؟از کجا گرفتید ...

اره عزیزم تاثیر داره اشنای ما مهره های کمرش اسیب دیده بود هر چی دکتر میرفت فایده نداشت از وقتی این کمربند و استفاده میکنه خیلی بهتر شده از کالای روز بگیر محصولاتشون اصله کارت ریجستری هم داره

سلام وقت بخیر کسایی که از محصول خریداری کردن راضی هستن؟اخه خیلی تعریف شو شنیدم و خیلیا راضین اگه بشه ...

سلام اره من بخاطره خیاطی کمرم خیلی درد میکرد 

کمربند پلاتینر استفاده میکنم خوب جواب داده خیلی بهتر شدم از سایت کالای روزم گرفتم زود به دستم رسید 

سلام واقعا دیسک کمر و درمان میکنه؟منم دیسک دارم خیلی درد میکشم میشه راهنمایی کنید از کجا خریدید؟اصله ...

من برا مادرم گرفتم دیسک داشت 

خیلی بهتر شده من از سایت کالای روز گرفتم 

کمربند خوبیه تاثیر خوبی داشت

سلام واقعا تو این مدت کم تاثیر گذاشته؟ مهره های کمر من اسیب دیده به نظرتون تاثیر داره ؟از کجا گرفتید ...

منم تو ورزش کمرم آسیب دیده بود 

تاثیر کمربند پلاتینر عالی بود خیلی بهتر شدم 

کارت ریجستری داره دیگ اصله 

درد رو خیلی کم میکنه و نیاز نیس هروز بری فیزیوتراپی و تو‌خونه هروز ۴۵دقیقه ازش استفاده کنی تا دو هفت ...

جدی ینی روزی ۴۵دقیقه جواب میده؟

من کارم جوریه ک خیلی به کمرم فشار میاد درد شدیدی دارم 

مشکلی داشته باشه پشتیبانی دارن؟

خیلی محصول خوبیه برای اونایی که مهره‌های کمرشون مورد داره و از کمر درد رنج میبرن کمربند پلاتینر میتونه به درداشون پایان بده تجربه استفاده دارم و خریدشو پیشنهاد میکنم من از کالای روز خریدمش

کمربند پلاتینر برای اونایی که شغلشون رانندگیه یا یجوریه که مجبورن زیاد بشینن خیلی کارسازه از مهره‌های کمرتون مراقبت میکنه تا خدایی نکرده تو سنین بالا دچار کمر درد نشین همه جا رو مقایسه کردم و جایی بهتر از کالای روز برای خریدش پیدا نکردم به شمام پیشنهاد میکنم