2777
2789

عملش چجوریه؟ سخته ؟ بعد عمل خیلی اذیت شدید؟ درد داشتید؟ چندساعت بیمارستان موندید ؟ چندساعت بیهوش بودید؟ و وقتی مرخص شدید میتونستید خودتون کاراتونو بکنید؟ یا بیرون برید؟

من خیلی استرس دارم 

دارم میمیرم از استرس همش نگرانم ک ب هوش نیام بعدش😭

راحته زیاد سخت نیست فقط تا چندهفته باید رو کمر بخوابی، نه، نه، نه زیاد، اولین عمل بودم و چون خصوصی بود کاری نداشتن منم اومدم تو بخش گرفتم خوابیدم تا زمانی که خواستن بخش و تعطیل کنن رفتم خونه😂، تقریبا، اره، استرس نداشته باش به بعدش می ارزه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

عملش سخت نیست

حتی در حد استامینوفن خوردن هم درد نداری 

مگر اینکه دماغت شکسته باشه 

اما تو سه روزی که فیتیله تو دماغته عذاب الهی رو پشت سر میزاری 

برای من فقط اون سه روز بدترین روزام بود 

بله بهتره که پنج روز اول کسی حواسش به شما باشه 

چون ضعف و بیحالی داری 

یادم نمیاد چقدر بیهوش بودم 

بیرونم نرو تا گچ رو در نیاوردی 

پسر آشنای ما دماغش رو عمل کرد 

رفتن برای برداشتن گچ 

مادرش یه لحظه گفت اینجا وایسا الان میام 

بنده خدا چشماش سیاهی رفت با صورت افتاد تو پیاده رو و کلی بدبختی بعدش داشتن 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحتترین ترین عمل دنیا بینیه از سرما خوردگی راحتتره صبح عمل کنی عصر مرخصی درد بعدش اصلااااا نداری یکم جای لوله هوایی که میزارن تو اتاق عمل میسوزه که با شیر داغ و اینا اوکی میشه نگه داریشم اینه رو بینی نخابی و ضربه اینا نخوره خودتو تقویت کنی که بدنت خون از دست رفته ش جبران بشه تا دو سه روز فعالیت سنگین نکنی خم نشی خیلی بهتره بیرون که از فرداش میتونی بری ولی چون کبودی نمیشه رفته 

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش