2777
2789
عنوان

عصب کشی دندون بچه 7 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چونکه دکتر فکر پول خودشه  اخه دندون شیری رو مگه عصب کشی میکنند ؟

شاید راس میگی خدا مرگش بده چقد بچم اذیت شد چقد گریه کرد درست مثل عصب کشی ها خودمون ک بزرگیم😔

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
در هر صورت لازم بوده که درست بشه. ان شاالله شیری ها بودن، آخرین دندون تو هر سمت دائمیه بهش می گن دند ...

باشه عزیزم انشالله ولی میگی مواظبت کلا پسرم خیلی زود دندوناش اومدن حالا هم ب این زودی خراب شدن خودمون قدیم مگه مسواک میزدیم اخه😔

دور از جون یه مرد بچه دار را میشناسم که دندونش عفونت کرد ولش کرد اخر زد به خون و  قلبش و فوت کرده بود 

نمیشه که رها کرد . بعدم بچه درد داشته

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
کلا شیر  چه مادر چه شیر خشک باید یک سالگی قطع بشه و بچه تو فنجون شیر بخوره

عججججب

دیروز یکی میگفت پسرا رو نباید ختنه کنین

امروزم شما میگی شیر مادر🤦‍♀️

نمیدونم شما بر چه اساس میگی،ولی علم و تجربه ثابت کرده تا حالا مطلقا چیزی نبوده توی اسلام سفارش شده باشه و به ضرر آدمیزاد باشه.

خیلیهاشو اتفاقا دانشمندای غیر مسلمون بهش رسیدن که تعصبی هم ندارن رو مطالب.

بهر حااااال ...😊

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

شاید راس میگی خدا مرگش بده چقد بچم اذیت شد چقد گریه کرد درست مثل عصب کشی ها خودمون ک بزرگیم😔

اگه میبردی پزشک کودکان بیهوش یا نیمه بیهوش میکرد ولی فکر کنم خرجش بیشتره

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
عججججب دیروز یکی میگفت پسرا رو نباید ختنه کنین امروزم شما میگی شیر مادر🤦‍♀️ نمیدونم شما بر چه اس ...

اینام ک فقط بلدن گوز ب شقیقه ربط بدن با این طب مسخرشون