2777
2789
میدوتم تکنسیناش چند نفرن

گلم خودم انجام ندادم ک مامانمو بردم گذاشتم کلینیک گفتن برو فلان ساعت بیا ببر مادرتو 

حالا مگع فرقیم داره چن نفر و کی بوده اگه میخای کیفیت کارو بدونی ک من میگم کارشون عالیه حداقل ۷ ..۸ نفر از فامیلامون انجام دادن اونجا

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
ميگم بد ني چون موخوره دارم جلوي رشدو گرفته ولي در كل رشد همه جام خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ن بابا ربطی نداره انجام میدن برا همه شاید تو ۲۰ نفر ی نفر نشه مثلا 

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم خودم انجام ندادم ک مامانمو بردم گذاشتم کلینیک گفتن برو فلان ساعت بیا ببر مادرتو  حالا مگع ...

اره دگ دنبال بهترینش میگردم تو اون کلینیک خودت باید بگی باکس میخوای که شما مثل اینکه نمیدونی

اره دگ دنبال بهترینش میگردم تو اون کلینیک خودت باید بگی باکس میخوای که شما مثل اینکه نمیدونی

ما چیزی نخاستیم والا ..خودم اینترنتی نوبت گرفتم بیعانه دادم چن تا سوال پرسیدن و همین بردمش مامانمو انجام داد

من ميكرو كردم كلا ريختتتت

اره بابا میکرو و تتو جز پول هدر دادن نیست درسته اولش کاشت بابد هزینه کنی ولی یدفعه اس یکم تو کاشت باید صبور باشی فقط چون میریزه و تا دربیاد و جابیفته یکسال طول میکشه منکه راضی ام درسته تند تند بلند میشه ولی با ژل ابرو مرتب نگهشون میدارم