2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سنی بودن موقعه گرفتن؟معمولا کم سن باشن اشتباه تشخیص میدن

بزرگ بودن یکسال اینا رنگ پراشون ثابت شده بود دیگه خدا کنه یه ماده خوب بتونم واسش بخرم دلم میخاد جوجه هاشو ببینم  

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
بزرگ بودن یکسال اینا رنگ پراشون ثابت شده بود دیگه خدا کنه یه ماده خوب بتونم واسش بخرم دلم میخاد جوجه ...

عه پس بعیده اشتباه بگن،پیکو جفت داره،اسمش فندقه،تازه ببخشید جفتگیری کردن احتمالا تخم بذاره،ولی اونی که به ما گفت مادس خیلی کاربلد بود

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
عه پس بعیده اشتباه بگن،پیکو جفت داره،اسمش فندقه،تازه ببخشید جفتگیری کردن احتمالا تخم بذاره،ولی اونی ...

وای عزیزممممم چقد خوب عکس جفتشو هم بزار ببینیم

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
قولدور گفتی تموم شد،این از قولدارام بدتره😂😂😂تا زمانی که شرایط اونجور که میخواد پیش بره براش کاری ...

آهان پس طبیعیه من ی گرنچیک دارم اونم فوق العاده قولدوره هر چیزی ک رو اعصابش باشه خودشو پف میده میفته دنبالش گاز بگیره کلا اگه بزاری هر کاری دلش بخاد بکنه کاری نداره ولی همینکه ی چیزی ازش بگیری یا کاری ک دلش نمخاد انجام بدیم اون رویه سگش بالا میاد غریبه هم بیاد خونه ی جوری میپره بهش انگار همه جا مال اینه  خیلی حس مالکیت زیاد داره به هر چی ک داره حتی من.من این طوطیم از ۱۵ روزگی بزرگش کردم همش میگم چکارش کردم اینو اینقد قولدوره انگری بِردیه برا خودش ✋😌

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
آهان پس طبیعیه من ی گرنچیک دارم اونم فوق العاده قولدوره هر چیزی ک رو اعصابش باشه خودشو پف میده میفته ...

عزیزم گرنچیکا اتفاقا خیلی شلوغترو شیطون ترن،،همه اینا طبیعیه،از طرف من ماچ به کلش😍😍

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
آقا فندق 

ای جان کیوت دلم خاست فشارش بدم هزارتا هم بوسش کنم 

اینم خیلی شیطونه از وقتی پیکو هم پیششه گروه زدن😂😂

کلا برزیلیا خیلی شبطونن جوجه هاشونم که بیان واویلا میشه خدا به دادت برسه 

😂😂😂😂😂😂من از اینا شیطون ترم

خوبه که اینجوری درواقع عالیه ادمو سرحال میارن این وروجکا ... من گاهی وقتا واقعا حوصله ندارم میبینم صدا جیغ جیغ میاد میرم میبینم در قفسو باز کرده جلو قفس بال بال میزنه مجبور میشم بیارمش بیرون ... در قفسو همیشه باز میزاره میره داخل میخابه فک کنم حس قدرت بهش دست میده 😂😂