2777
2789
عنوان

خروج مایع منی چند دقیقه بعد رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 47762 بازدید | 33 پست

چقدر واضح سوالتو پرسیدی ولی کاش قبل اینکه بخوای باردار بشی یکم 🤏🤏اطلاعاتتو به روز میکردی 

شما دراز بکش همین نیازی به ی لیتر مایع منی نیست همون ی قطره هم بره و برسه کافیه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین امروز عضو شدی😐 اونقدری ک لازمه میره داخل ….

ببخشید چه اشکالی داره؟

من دوماه رابطه داشتم و جواب نگرفتم الان اومدم سوالم رو میپرسم که هرکس اطلاع داره جواب بده

منم یه روزایی از این سوالا داشتم    

تاپیکاتو چک کردم نداشتی ک خخخ

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

چقدر واضح سوالتو پرسیدی ولی کاش قبل اینکه بخوای باردار بشی یکم 🤏🤏اطلاعاتتو به روز میکردی  شم ...

اطلاعاتم به روز هست عزیز .اما کسیو نداشتم و روم نمیشد که بتونم سوالی که برام پیش اومده رو بپرسم ازش.

اطلاعاتم به روز هست عزیز .اما کسیو نداشتم و روم نمیشد که بتونم سوالی که برام پیش اومده رو بپرسم ازش.

همینجا قسمت سوالات برید  پزشک متخصص هست سوال کنید ازشون

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
بیرون نریزه کجا بره از داخل مگه مخزن داری خب میریزه بیرون دیگه

بله میدونم میاد بیرون بلخره. سوالم این بود بعد دوسه دقیقه طبیعیه که همش میاد بیرون یا ما کارمون رو اشتباه انجام میدیم.

مایع منی که همش اسپرم نیست اضافات داره که اونا میریزه بیرون طبیعیه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

الان یه سرچ زدم دیدم مشابه سوال من  هم هست تو همینجا واقعا نمی‌دونم اینجا چرا اینجوریه یا به سوالات میخندن یا میگن آقایی واقعا این مدل رفتارا غیر قابل تصوره! اینجا صفحه سوال و جوابهای پیش از بارداری راجب قرمه سبزی که دیروز پختم که نمیتونم سوال کنم هرکس خوشش نمیاد از این تاپیک یا جوابی نداره و میخواد جواب بی ربط بگه خوش آمده