2777
2789
عنوان

بی پولی🤡

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 34 پست
لوس نشو ،۳ ماه تابستون میرفتی سرکار ،الانم میتونی کار نیمه وقت پیدا کنی .همین که دانشگاه  رشته ...

این کارایی ک گفتی رو کردم در حال حاضر زندگیمو معجزه ام نمیتونه عوض کنه🗿

اگه وضع. وحیت خوبه برو سرکار فعلا هم ی ترم مرخصی بگیر حیف رشته ت مجردی یا متاهل

بالاترم گفتم ، نه که نخوام واقعا دیگه نمیشه

وگرنه من ادم لجبازیم و برای چیزی ک میخوام تا لحظه اخر پافشاری میکنم ، الانم لحظه ی آخره دقیقا!

مجرد هستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این کارایی ک گفتی رو کردم در حال حاضر زندگیمو معجزه ام نمیتونه عوض کنه🗿

پس خودت با افتخار بدبخت کن بعدش برو دنبال مواد بعد با یه پسر موادی ازدواج کن بعد بذار یه بچه ازت به دنیا بیاد ،اون موقع بیا اینجا تایپیک بزن میخوام از شوهرم جدا بشم و دنبال کار هستم ،دلم برای بچم میسوزه

بالاترم گفتم ، نه که نخوام واقعا دیگه نمیشه وگرنه من ادم لجبازیم و برای چیزی ک میخوام تا لحظه اخر پ ...

اخه تاپیکات انگار متاهل بودی

خب مشکل چیه اگه محل کارت مشکل داری جای دیگه برو

اگه روحیه ت خرابه مشاور برو

مشکل جسمی داری استراحت کن

هر مشکلی ی راهی داره

اخه تاپیکات انگار متاهل بودی خب مشکل چیه اگه محل کارت مشکل داری جای دیگه برو اگه روحیه ت خرابه مشا ...

مشکلم پوله😂 و در حال حاضر راه حلی نیست 

اگرم باشه دیگه دیره چون امروز نیاز دارم ، تا لحظه اخرم خودمو ... ولی نشد

منکه با بی پولی پدرم رفتم رشته طراحی لباس باید چی بگم انقد پشیمونم الان هر کاری کنم نمیشه  اگه انصراف بدم سی میلیون باید بدم هیع 😔 باز رشته تو خوبه 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
مشکلم پوله😂 و در حال حاضر راه حلی نیست  اگرم باشه دیگه دیره چون امروز نیاز دارم ، تا لحظه اخر ...

خب گفتیم برو سر کار گفتی نمیشه 

چ مشکلی داری ک نمیتونی سر کار بری

چقد زود کوتاه میای

من خودم دانشکاام سراسری بود پول نمیخواست ولی بخاطر خرید کتاب و رفت امد مجبور بودم برم سرکار

چ حرفا ک نمیشنیدم چون کم سن بودم اذیتم میکردن ولی بخاطر هدفم تحمل میکردم

ببین توروخدا انصراف نده

من دقیقا شرایط تورو دارم حتی بدتر یه پشت کنکوری بدبختم ک حداقل رشته ای ک میخوامم‌ قبول نشدم

حیفه انصراف بدی عینه چی پشیمون میشی 

میدونم سخته درکت میکنم ولی حتی با همین وجود خیلیا دوس دادن جای تو باشن بچسب بهش

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•
خب گفتیم برو سر کار گفتی نمیشه  چ مشکلی داری ک نمیتونی سر کار بری چقد زود کوتاه میای من خودم ...

من هیچوقت تو هیچ زمینه ای زود کوتاه نمیام و تمام توانمو میزارم برای رسیدن ب چیزی ک میخوام همین چیزی ک شما گفتید رو من تو سال کنکورم تجربه کردم

اگه کوچیکترین کاری میتونستم انجام بدم میدادم

کاملا بن‌بستم که اینجام گفتمش(:

بیخیال ..

2790
2778
2791
2779
2792