2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست
نه! خیلی از آدمای معروف و قوی هم خودکشی کردن  ویرجینیا ولف ، ارنست همینگوی و .....

نه عزیزم بنظرم اینا واقعا قوی نبودن...قوی اونیه که شهامت روبرو شدن با مشکلاتش رو داره و اونا رو حل میکنه...هممون تو زندگیمون مشکل داریم که اگر بخواهیم خودکشی کنیم که سنگ رو سنگ بند نمیشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کامل توضیح بده موضوع چیه

خانوادهش اذیتش میکنن

هیچ جوره حمایتش نمیکنن تا رشد کنه

و خیلی عم بی منطق و تعصبی عن

اینم دیگه همه جوره ازشون بریده و بهشون هیچ امیدی نداره 

خانوادش خیلییی مشکلات دارن یعنی طوری که به نظرم اون خونه جهنمه بیشتر تا خونه

۱۲

گلم به نیتش حتما حتما قرآن بخون نمیدونم دین اسلام هست یا نه (فراموش نکنیم هموطن ارمنی و زرتشت هم داریم) اگه دینتون اسلام هست حتما براشون قرآن بخونید و انرژی مثبت بهشون بدین امید و انرژی مثبت به سمتش بفرستید مثلا  بهش بگید من امیدوارم که باهم بریم فلان جا یا فلان غذا رو درست کنیم( هرجا وچی که دوست داره) اگه بازم اوکی نبود بهش بگو منم همین حسو پیدا کردم که دلم میخواد منم انجامش بدم (یه تکنیک تو روانشناسی که طرف به این فکر مبکنه اگه دوستش اینکارو کنه چقدر بد میشه آخرین راهکاریه که انجام میدن)بیا باهم این دنیارو ترک کنیم 

اصلا تو چارت تولدش چیز بدی نیست حتما افسردگی طولانی مدت داره(با حالت های شیدایی) 

هرچند که این روزا هیچکس حالش خوب نبست😔

خانوادهش اذیتش میکنن هیچ جوره حمایتش نمیکنن تا رشد کنه و خیلی عم بی منطق و تعصبی عن اینم دیگه همه ...

کاری نداره زنگ بزنه ممد کار اجتماعی بیان 

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚