2777
2789
عنوان

خواهرم به شدت میترسه از یه چیز خیلییییی 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 106 پست
منم همینو میگم دیگه حالا الان نیاید بگید دروغه و فلان  یا داره چرت میگه به امام حسین راس میگم ۲ ...

نمیدونم والا چی بگم انشالله زودتر خوب میشه کاش هیچ وقت بچه ها مریض نشن 

زندگی میکنم با قانون خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینو میگم دیگه حالا الان نیاید بگید دروغه و فلان  یا داره چرت میگه به امام حسین راس میگم ۲ ...

من باور می کنم چون دختر خودمم تو نوزادی که هنوز زبون باز نکرده بود یبار با جیغ از خواب پرید و فقط جیغ میزد و می گفت ماما ماما که من هرچی بغلش کردم و باهاش حرف زدم آروم نمیشد که یهو یاد سوره‌ عادیات افتادم که میگن غول کشه از قبل حفظ کرده بودم چندتا آیه شو بیشتر نخونده بودم که درجا آروم شد و خواب رفت دوباره 

ولی خواهر شما که شش سالش هست هم باید با دعا کمکش کنید هم که شب موقع خواب با قصه و لالایی ذهنشو به جاهای دیگه ببرید که کم کم فراموشش بشه چون به هرحال یه ذهنیت بد هم براش شکل گرفته 

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭

قصه های بامزه و دوست داشتنی که شخصیت منفی درش نباشه یا آهنگ لالایی آرامبخش براش بذارید و یکم سرعتشو کم کنید که خسته بشه و خوابش ببره

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭
نه دعا نویسش خوبه دعا هاشو یه بار دیدم قران مینویسه بعد نمیدونی  ما چقدر قران میخونیم تو خونه م ...

آیه 33الرحمن به آب بخونید تو غذا بریزید بده خواهرت از آب بخوره به چهارگوشه خونه بریزید 

آیه 29و 30نمل هم زیاد بخونید

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

سلام گلم 

دعااااا اصلا و ب هیچ وجه ، بدبختتون میکنن ، خواهرت رسما خدای نکرده تیمارستانی میشه ، اصلا سمت دعاو دعانویس نرو ، برین مشاوره

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
مشاور کاری نمیکنه فقط طولش میدن که پول بیشتر بگیرن یه مدت از حمومم میترسید تیک گرفته بود مشاور بردیم ...

اگه دعا خوب بود،قاعدتا نباید دوباره حالش بد میشد .شاید فیلم ترسناک دیده.یا براش تعریف کردن 

اولش اینطوری نبود تازگیا داره بدتر میشه

فیلم ترسناک ندیده؟پسر منم تو این سن اکثر شبا با گریه بیدار میشد و منو صدا میکرد الانم که ۹ سالشه خیلی حساسه به فیلم و کلیپ و اخبار مربوط به خفت گیری و دزدی و قتل و اینا ...هر شب باید بخوابونمش بعد برم اتاق خودم