2777
2789
عنوان

خواهرم به شدت میترسه از یه چیز خیلییییی 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 106 پست
مشاور کاری نمیکنه فقط طولش میدن که پول بیشتر بگیرن یه مدت از حمومم میترسید تیک گرفته بود مشاور بردیم ...

اینا مسائل ریشه ای هس اتفاقا فقط و فقط علم و روانشناسی میتونه کمکش کنه بچه طفل معصوم رو نبرین پیش جادوگر و دعانویساااا

احتمالا فیلم ترسناک دیده یا ی چیزی از بزرگترا شنیده تخیلش فعال شده

تهیه حرز امام جواد علیه السلام 

خوندن سوره ی عادیات موقع ترس شدید که اگر علتش اذیت جن باشه ، اجنه از شنیدنش وحشت دارن و فراری میشن چون مربوط به امیرالمؤمنین علیه السلام هست 

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش دعا نویس نرو ، بیچاره بچه رو هم سرزنش نکنید 

احتمالا جن زده شده ، اینا خرافات نیستن اونا تو همین دنیا کنار ما دارن زندگی میکنن فقط در یه بعد دیگه 

حتی علم متافیزیک هم اینو ثابت کرده ، اگر قران رو قبول ندارید 

حتما بالای سرش قران بزارید ، اگر میتونید در طول روز توی خونه صدای قرائت قران پخش کنید ، نزدیک غروب قبل از غروب افتاب و تاریک شدن هوا اسفند و کندر نر بسوزونید 

حرز امام جواد تهیه کنید و داخلش اسم بچه رو بنویسید 

اگر مشکل جن زدگی داشته باشه با رعایت کردن این ها و چندتا نکته ی ی دیگه حل میشه 

تاحالا شده بچه هاتون یهو اینطوری شن

عزیزم بچه ی من از نوزادی اذیت میشد . هر راهی که فکرشو بکنی رفتیم .تا یه مدت کوتاه خوب میشد ولی بعد دوباره شروع

بهترین راه کار همین قرآن گذاشتن بالا سر بچه است. خودتون هم سوره ناس و فلق و کافرون و توحید بخونید سمتش فوت کنید.

بعد حتما هر روز قبل از شب اسفند دود.زیر دامنش دود کن . مواظب باش نسوزه 

رب گوجه و گوجه فعلا توی غذاهاش استفاده نشه. 

آشغال زباله توی خونه نذارید 

مجسمه ها رو از خونه جمع کنید 

عکس آدم ( هر کس میخواد باشه ) و عکس حیوانات جمع کنید ‌.

موقع خواب هر گونه عروسک و اشیاء که دو چشم داره مثل اسباب بازیهای ماشینی و ... جمع آوری کنید ... 

تارهای عنکبوت گوشه ی اتاق ها رو تمیز کنید. 

آهنگ و موزیک تند توی خونه پخش نشه . 

وقت حمام لخت کامل نشه.حتما شرت یا شلوارک پاش باشه . 

آینه توی اتاق خواب نباشه. 

اهل خونه رو به نماز خوندن دعوت کنید 

موقع نماز اذان با صدای بلند بگید 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
خب عزیزم شما همون اول گفتی. دعواش کردی  ببین یکبار برام پیش اومد که داداشم شش سالش بود  ...

هیچ کس مثل من نیست واسش مدام میگم بیا داستان بگم چرا میترسب بیا بغلم بخواب ببین بیدارم فلان ولی اصلا بچه اروم نمیگره

لایک نکنید پلییزززز
هیچ کس مثل من نیست واسش مدام میگم بیا داستان بگم چرا میترسب بیا بغلم بخواب ببین بیدارم فلان ولی اصلا ...

شما مشخصه ب این مسائل خیلی اعتقاد دارین احتمالا خانوادتون هم از شما بیشتر شاید ناخواسته چیزی رو بهش گفتین یا شنیده از کسی... آخه مگه فیلم ترسناکه بچه جن زده بشه!؟

پیش دعا نویس نرو ، بیچاره بچه رو هم سرزنش نکنید  احتمالا جن زده شده ، اینا خرافات نیستن اونا ت ...

حالا این مشگلو داشت هیچی دیروز بود شهادت بود نمیدونم خدا لعنتشون کنه خدا ازشون نگوره تو شبکه پویه دیدم داستان حضرت ایوبو گذاشته با اون شیطانه  اینم بدتر کرد ما چه میدونستیم این چرتو پرتا میخواد نشون بده بچه تنها داشت پویا میدید باید زنگ بزنم جد ابادشونو فوش بکشم

لایک نکنید پلییزززز
میدونم  چی میگی حق داری بردیمش  چند بارم پیش مغزو اعصاب قبلا بردیم گفت  فوق تخصص داشت ...

واقعا نمیدونم چی بگم ، من بیست سال تو یه خونه تنها زندگی کردم هیچوقت هیچی نه دیدم نه شنیدم، عزیزم شما از حرف من ناراحت نشی باور کن دوستانه میخوام بهت بگم اگر زمانی چیز غیرعادی دیدی یا شنیدی حتما به روانپزشک مراجعه کن چون اینها علامت اسکیزوفرنی یا مشکلات دیکه ای میتونه باشه با توجه به اینکه میفرمایید خواهرتون هم این مشکل رو داره، البته ایشون به اقتضای سنش تا حدودی قابل درک هست اما واسه یه فرد بالغ حتما علامت یه مشکلیه. ضمنا این مشکل خیلی به متخصص مغز و اعصاب ارتباطی پیدا نمیکنخ، خواهر شما باید تحت نظر روانشناس کودک و متخصص اعصاب و روان باشه، مغز و اعصاب واسه مشکلات سیستم مغزی نخاعی هست بیشتر  

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
واقعا نمیدونم چی بگم ، من بیست سال تو یه خونه تنها زندگی کردم هیچوقت هیچی نه دیدم نه شنیدم، عزیزم شم ...

من یه بار اینطوری شدم منم همین فکرد کردم تاپیک زوم گفتم خونه خواهرم این شده بعد گفتم واقعا شاید اسکیزو دارم برم پیش روانپزشک تا بعدش دو روز بعد خواهرم تو مهمونی گفت که اونم همش یه دخترو تو خون میبینه با لباساش تو بیداری تا میاد بفهمه جی شده  دیگه میره 

شوهرشم این موردو داشت تا بالاخره تموم شد  و از شرش خلاص شدیم  واسه همین فهمیدم اسکیزو نیست مسکل جای دیگه بوده 

لایک نکنید پلییزززز
حالا این مشگلو داشت هیچی دیروز بود شهادت بود نمیدونم خدا لعنتشون کنه خدا ازشون نگوره تو شبکه پویه دی ...

اره میدونم چی میگی دختر منم چهار سالش بود شبکه پویا تو تایم اذان ظهر که با صدای بچگانه قران میخوند و معنی ایات رو با حالت کارتونی در اورده بودن و ادمای بد رو به صورت خیلی ترسناک دراورده بودن 

یادمه هر وقت اون پخش میشد دخترم میدویید میرفت پشت اوپن اشپزخونه قایم میشد با گوشه ی چشمش میدید 

میترسید 

، یه مدت خودتون حواستون باشه بهش که این جور چیزارو نبینه گناه دارن بچه ها ما بزرگترها باید مراقبشون باشیم 

اره میدونم چی میگی دختر منم چهار سالش بود شبکه پویا تو تایم اذان ظهر که با صدای بچگانه قران میخوند و ...

احمقا شیطان اون برنامه کودک از صدتا انابل ترسناک تر بود 

تف تو روشون

لایک نکنید پلییزززز

اوکی امیدوارم مشکلتون حل بشه، ولی خواهرتون رو ببرید پیش روانپزشک و حتما همین داستان« دختر غلتیده در خون » یا هر مسئله ای دیگه ای که خودتون یا هرکدوم از اعضای خانوادتون باهاش مواجه شدین رو به روانپزشک خواهرتون بگید چون خیلی میتونه به دکترش کمک کنه، باز هم تاکید میکنم ، حتما حتما با تحقیق و وسواس یه متخصص خیلی خوب واسش پیدا کنید و براش هزینه کنید ، سلامت و تندرست باشید 🌹

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
اوکی امیدوارم مشکلتون حل بشه، ولی خواهرتون رو ببرید پیش روانپزشک و حتما همین داستان« دختر غلتیده در ...

دختره غلتیده در خون؟من اینو نگفتم گفتم تو خونشون بوده لباسای ابجیمو پوشیده انگار 

لایک نکنید پلییزززز