2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ روشی هرچی اون بالایی بخواد همونه... دست توکار خدا نمیارم شاید صلاح میدونا من پسر داشته باشم یا د ...

حدیث داریم ک میتونیم از خدا بخواهیم ک بهمون پسر بده یا دختر، درخواست از خدا ک گناه نیست

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا
خز حق بهتر از حق بی معنیه

این چیه نوشتی خدایی؟😂😂😂

شبیه جمله های جواد خیابانی شده 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

خودن گرمیجات بخصوص شوهر 

حذف سردیجات 

و دو سه مورد دیگه که تو نت سرچ کنی میاره

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
عزیزم خدا رو خوش نمیاد تا کسی سوال میکنه راجع به این موضوع دلش رو می‌شکنید .حالا اگر بگن دختر دار شد ...

دقیقا

حرف خکدشونو نقض میکنن 

چه فرقی داره چه بگه پسر میخوام چه به دختر میخوام

چرا میخورید استارترو

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

یه خانمی می‌شناختم اینجا همه راهی رفته بود حتی روزهای تخمک گذاری سونو هم می‌رفته قبلش تمام رژیم ها و دارو هام رعایت کرد و به خاطر پسر بشه فقط روزایی که تو سونو اوکی بوده اقدام میکرده که ۶ ماه طول کشیده باردار شه ولی بعد بچش دختر شد و خیلی دپرس بود تاپیک درد و دل زد و اینا 

بنظرم رژیم بگیر ولی دیگ بسپار به خدا همه چیز رو

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

هیچ کاری نکردم پسرم به قول معروف خدا خواسته بود حتی برای باردار شدن برنامه ریزی نداشتم ، تحت نظر پزشک باش شنیدم جوابه دختر و پسر هر دو به یک اندازه عزیزن انشالله هر کدوم رو میخوای و خداوند صلاح میدونه بهت بده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤😭

بلافاصله بعد پریود یعنی روز بعدش؟ 

دقیق یادم نیس چون ناخواسته بود دو یه روز بعدش بود فکر کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
ممنونم عزیزان

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره... فقط حتما هر روز عرق کاسنی ته استکان  شوهرت بخوره.. تخمه کدو . سیر . بادمجان. فقط قسمت ته خیار که تلخه . قرص ویتامین ای و ث و زینک و اسید فولیک . جوز هندی بریز تو خورشتش. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز