2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 40 پست
عه عزیزززم از کجا خریدی (الان تو باید محکم تر تبلیغ کنی و شماره بدی)

😅

ما نی نی سایتیا رو دست کم گرفته

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅 ما نی نی سایتیا رو دست کم گرفته

وااالااا

ماها گرگ بارون دیده ایم😁😁

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
بچه ها تبلیغه. این قرصا آب زیر پوسته و ورم راحت برگشت داره

عزیزم من ک نگفتم بخرین.اتفاقا میگم نخرین.

من گفتم راهکار بدین شماخودتون میپرسین کجا خریدی چقد خریدی.این چه رفتاریه خیلی زشته بخدا.

وااالااا ماها گرگ بارون دیده ایم😁😁

خیلی کارتون زشته.من تاپیک زدم راهکارخواستم.کی گفتم بیا بخر؟نمیدونم این همه تهمت ک میزنین چجوری میخواین روز قیامت جوابگو باشین.والا من نبخشیدمتون .شما بدونی و خدا.

خیلی کارتون زشته.من تاپیک زدم راهکارخواستم.کی گفتم بیا بخر؟نمیدونم این همه تهمت ک میزنین چجوری میخوا ...

یا ابلفضل...

حاجی بیخیال نزن منو

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
مممنونم از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم.مراقب باشین این قرصا عوارض دارن هرچقدرم تاثیرگذارباشن شمانخرین.خواهرم چون نامزدکرده براش خیلی مهم بود ولی خب الان خیلی ناراحته همون 4کیلو رو نمیتونه کم کنه.اگه راهکاری داشتین خواهشا ب من بگین ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم.مراقب باشین این قرصا عوارض دارن هرچقدرم تاثیرگذارباشن شمانخرین.خواهرم چون نامزدکرد ...

من همسرم فقط با دویدن تو سه ماه ۱۷ کیلو کم کرد...امتحان کنه