2777
2789
عنوان

شوهرتون تا چه حد محدودتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 49 پست
میتونم بپرسم چطور جلوش وایسادی که جرات نداره بهت گیر بده؟

تا حرفشو بزنه سریع جوابشو میدم میگم منو مثل امثال دور وبریات نبین 

میگم کافر همه را کیش خود پندارد..از دل خودت به بیرون نگاه میکنی که این فکرته

البته میگم من از اول خیلی جدی جلوش وایسادم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
عزیزم، شوهره،ناظم مدرسه نیس که، بخوام برم بیرون بهش خبر میدم دلواپس نشه،همین! تو بقیه ی چیزا هم باهم ...

عالیه. البته من مجردم و پدرم خیلی اهل آزادی دادن نیست ولی اینو پرسیدم چون تو نی نی سایت زیاد خوندم که شوهره زنش رو در این موارد محدود میکرد. میخواستم ببینم چقدر موضوعیت داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه. البته من مجردم و پدرم خیلی اهل آزادی دادن نیست ولی اینو پرسیدم چون تو نی نی سایت زیاد خوندم ک ...

عزیزم نی نی سایتو زیاد جدی نگیر، کلا من با این موضوع که مردا رو بد جلوه میدن مشکل دارم،ایشالا یه همسر خوب قسمتت میشه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
من مجردم  ولی اینایی ک پرسیدی محدودیت نیست دگ رسما اسیریه:/

من مجردم و پدرم خیلی اهل آزادی دادن نیست( نه در این حد) ولی اینو پرسیدم چون تو نی نی سایت زیاد خوندم که شوهره زنش رو در این موارد محدود میکرد. میخواستم ببینم چقدر موضوعیت داره

تا حرفشو بزنه سریع جوابشو میدم میگم منو مثل امثال دور وبریات نبین  میگم کافر همه را کیش خود پن ...

چه خوب اخه من برعکس اینم شنیدم. یعنی زنه وقتی میبینه شوهرش اون اولای ازدواج گیر میده، خودشو مطیع مرده نشون میده( مثلا میگه فلان جا نرو نمیره) و بعدا مرده اعتمادش جلب میشه و میذاره زنه اون کارو بکنه. ولی شما سفت و سخت از اول موضعتونو مشخص کردین

قبل بیرون رفتن بهم اطلاع میدیم و برای بیرون رفتن محدودم نمیکنه

ولی اگ تنها باشم دیگ تا ساعت 9 باید خونه باشم

برای کار کردن هم مشکلی نداره و.اتفاقا طرفدار مستقل شدن خانم ها هست ولی هرکاری ن مثلا از فروشندگی بدش میاد

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
چه خوب اخه من برعکس اینم شنیدم. یعنی زنه وقتی میبینه شوهرش اون اولای ازدواج گیر میده، خودشو مطیع مرد ...

ببخشید ولی اینا چرت و پرته

یه عمر محدود باشه که ببخشید اقا سیبیلش بجنبه بزاره برم بیرون؟؟؟؟ مگه بره ام

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
خیلیییی ولی خب انعطاف پذیره ببین مثلاً همین آدم تا پارسال اجازه نمی‌داد من حتی ی ثانیه چادر سرم نباش ...

امیدوارم رفته رفته درست بشه عزیزم  

آره انگار اوضاع قبلاً سخت تر بوده 

نمیدونم بعضیا تو مغزشون چی میگذره انگار دزد وایساده زنشون رو بدزده

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خب چرا عزیزم مشکل چیه؟ ممکنه عادت کنه و اگه خواستی تنهایی نذاره

نه مشکلی نداره،نمیدونم چرا اینطور میکنم با اینکه قبلا مستقل و تنها زندگی کردم و همیشه خودم کارامو انجام دادم ولی الان تا سرکوچه برم استرسی میشم