الی999 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 1337 عنوان سقط جنین 542 بازدید | 15 پست بچه ها من هفته دهم یه دختر دارم . دیگه نمیکشم میشه با روشهای خانگی هفته ده سقط کنم 1402/07/03 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 18242 نکن بعد از سقط دیگه نمیتونی زندگی کنی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ملکه_یخی۱۳۷۷ عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 1242 چرا بهش زندگی میبخشی که الان بیای ازش بگیری🥺💔 کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
لیلا۶۴ عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2497 فکر کنم بشه ولی سخته. و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
الی999 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 1337 نکن بعد از سقط دیگه نمیتونی زندگی کنی ارتباط عاطفی برقرار نکردم باهاش
الی999 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 1337 خونگی ینی چی دارو داره دیگه زودتر متوجهش نشدی؟ متوجه شدم ولی گفتم بمونه الان ویار شدید دارم نمی تونم پاشم یه لیوان آب بدم دست دخترم
الی999 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 1337 چرا بهش زندگی میبخشی که الان بیای ازش بگیری🥺💔 اخه کوچولوه نفس نداره که
1378aramash عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 4375 اخه کوچولوه نفس نداره که قلب داره چطور نفس نداره چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
a_nora عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7641 اخه کوچولوه نفس نداره که اون بچه الان باید تو شکم من میبود کار خدا برعکسه خیی ازش ناراحتم 💗
a_nora عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7641 قلب داره چطور نفس نداره ادما تا سخت یه چیزی و بدست بیارن قدرش و نمیدونن اینا با جلوگیری هم باردار میشن انگار ک میخوان یه پشه مزاحم و بکشن خیلی راحت جنینشون و سقط میکنن 💗
سلام_بر_حسین_شهید عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 294 ارتباط عاطفی برقرار نکردم باهاش سلامیه خاطره و تجربه تلخ دارمکه دوست دارم اینجا بگم تا کسی اشتباه منو تکرار نکنه ❌❌حدود ۸ سال پیش خواهر بزرگم برای سومین بار باردار شددوتا دختر داشت و دوست داشت سومی حتمااااااا پسر باشهفکر کنم اوائل چهار ماهگی بود که به من زنگ زد گفت بیا بریم برای تعیین جنسیت ، که ببینم بچم پسره یا نهمن اون موقع تازه ماشین خریده بودمگفتم باشه ، باهم رفتیم و سونو داد و گفتن دختره........خواهرم تا خود خونه گریه کرد 💔چند روز بعد دوباره زنگ زد گفت بیا منو ببر دکتریه ماما پیدا کردم که غیر قانونی سقط میکنهاولش گفتم : نکن گناه میکنیولی گفت نصیحتم نکن ، خودم و شوهرم تصمیممون رو گرفتیمخلاصه دیدم حرفم روش اثر ندارهرفتم دنبالش و رفتیم پیش اون ماما و سقط انجااام شد 😔😔😔که ای کاش بیشتر به خواهرم اصرار میکردم که صرف نظر کنه و پشیمون بشهبعد اون یک دفعه انگار تو زندگی منو خواهرم طوفان شدشوهرمن که کلا از کار بیکار شد و حدود دوسال روزی مون قطع شدشوهره خواهرمم یه شکست مالی بزرگ خورددوسال تمام زندگی دوتامون پر از چالش و مشکل و بدبختی شدبعد دوسال انگار به خودم آمدم و فهمیدم این عذاب کشتن یه بچه بی گناه بودخيلی استغفار کردم ، بارها توبه کردم و از خدا طلب بخشش کردمدوباره خدا در رحمتش رو به روی زندگیم باز کرد و رزق و روزی مون خوب شداما هنوووووز نمیدونم خدا منو به خاطر گناهم بخشیده یا نه 😭برام دعا کنید خدا از سر تقصیرم بگذره( نماز استغفار و نماز جعفر طیار خوندم ، برای طلب بخشش)ولی اگر کسی نماز یا دعایی سراغ داره بگه بخونم که خدا منو ببخشه😭😭سقط جنین یا بهتر بگم ( قتل یک انسان بی گناه) به شدت فقر میاره ، اینو واقعا تجربه کردمامیدوارم یک نفر پیام منو بخونه و از این کار منصرف بشه(( تجربه یک خانم 👆👆 ))
maryam2121 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 5965 دوباره خدا به کسی بچه داد که لیاقتشو نداره 🤐☹😭 به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا میگیرد که نه به راحتی میرنجی! و نه به آسانی میرنجانی،آرامش سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست
الی999 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 1337 اون بچه الان باید تو شکم من میبود کار خدا برعکسه خیی ازش ناراحتم ایشالا به زودی باردار شی.