2777
2789
عنوان

معجزه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 31 پست

میشه نفری یه صلوات مهمونم کنید لایک کنید تا منم برلتون بفرستم

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

لابک کنید بعدا بخونم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لایکم کنید بیام بخونم 

ممنونم❤

واسه خوشبختی تموم جوونا هم صلوات بفرستید🥰

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بعد رفتم طلا قیمت کردم که کلا ۱۰۰کم داشتیم زنگ زدم از بابام درخواست کردم و اونم یه خورده داد یه کمم به مستاجر دادیم خلاصه کلا ناباورانه ما صاحب خونه شدیم سر طلا کلی ضرر کردم ولی خونه به قیمت خیلی خوب خریدیم قسمت جالبش اینجاس 

کاربر قدیمی هستم🤗
بعد رفتم طلا قیمت کردم که کلا ۱۰۰کم داشتیم زنگ زدم از بابام درخواست کردم و اونم یه خورده داد یه کمم ...

اخی عزیزم مبارکتون باشه انشالله قسمت همه مستاجرا همه اونایی که کنار خانواده شوهر زندکی میکنند بشه

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

ما بعداز چند سال که تونستیم قرض بدیم دوماه پیش اسباب کشی کردیم روز اسباب کشی دیدم خونه خالی (خونه قدیمی که برای پدرشوهرم بود)یه برگه زمینه برداشتم دیدم روش نوشته برسد دست خدا تو اون برگه واسه خدا نامه نوشته بودم که کمکم کن صاحب خونه بشم کلی باهاش حرف زده بودم برام خیلی جالب بود که دقیقا روز اسباب کشی من اون نامه پیدا کردم امیدوارم همه یه روزی صاحب خونه بشن

کاربر قدیمی هستم🤗
بعد رفتم طلا قیمت کردم که کلا ۱۰۰کم داشتیم زنگ زدم از بابام درخواست کردم و اونم یه خورده داد یه کمم ...

کجا؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
شهریار

منظورم این بود که منتظر نکته جالبش بودم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مبارکتون باشه عزیزم ما هم بعد ۶ سال از زندگی خدا بدون کمک هیچکی غیر خودش صابخونمون کرد اونم یه خونه ویلایی بزرگ که خودمون ساختیمش ان شاالله که همه مستاجرا صابخونه بشن

مبارکتون باشه عزیزم ما هم بعد ۶ سال از زندگی خدا بدون کمک هیچکی غیر خودش صابخونمون کرد اونم یه خونه ...

مرسی عزیزم مبارک شماام باشه دل خوش باشید انشاله

کاربر قدیمی هستم🤗