2777
2789

چن روز پیش رفت مسافرت کارداش منم اومدم خونه مامانم بعد اونجا ک بود دعوامون شد من گفتم نیا دنبالم دگ نمیام و بیای تکلیفمو روشن میکنم و حرفای دیگ. حالا ک برگشته از پریشب خونه اس دیشب گفتم میای یاخودم بیام گفت نمیخاذ بیای خودت گفتی نمیام و از این حرفا و میگه من از پریشب گشنه موندمو بیا گفتی تکلیفمو روشن میکنی بکن دگ. حالا بنظرتون برم خونه یا نرم واستم خودش بیاد دنبالم خونه ام دو سه تا ایستگاه با خونه مامانم فاصله اس. مامانمم هی میگه چرا نمیری شوهرت اومده. هی بهانه اثبابکشیش رو میارم میگم بخاطر اثبابکشیت واستادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول چرا گفتی خونه نمیام؟

خیلی شرایط سختیه. ولی اگر من بودم نمی رفتم تا خودش بیاد دنبالم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
چون دعوامون شد گفتم دگ تحمل کاراتو ندارم نمیام

آدم اینقدر زود حرف جدایی نمیزنه.

مگر اینکه واقعاً تصمیمش جدایی باشه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
الان اگه بری باز هم دعواست.  نه پیام بده نه زنگ یکم صبر کن تا خودش بیاد

ن برم خونه دگ ن من ن اون یادمون نمیاد.  ولی ی دلم میگه اگ برم خونه باخودش میگه این رو حرفای خودشم واینمیسته

ن برم خونه دگ ن من ن اون یادمون نمیاد.  ولی ی دلم میگه اگ برم خونه باخودش میگه این رو حرفای خود ...

آره دقیقا بخاطر همین میگم نرو. اگه بری یعنی  تو مقصری و حق با همسرته. بعدش دیگه هیچ حسابی به حرفات نمیکنه. معلومه همسرت الان سر لجه بری. اوضاع بدتر میشه. سعی کن اروم و با صبر و وقارتصمیمبگیری

حیوانی را اگر دوست ندارید آزارش ندهید. تمام حیوانات احساس دارند... مهربانی هزینه ای ندارد

تو زندگی هیچ کس بی عیب نیست اکر مشکلاتتون جدی نیست ما انسان های سرشار از عیب و خطا هستیم اکر جدی نیست من بعد هم دیگه  رو بپذیریم

حیوانی را اگر دوست ندارید آزارش ندهید. تمام حیوانات احساس دارند... مهربانی هزینه ای ندارد