2777
2789
عنوان

بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 57 پست

من اصلا آدم منفی حرف زدن نیستم ولی اینو بهت میگم که مثل من روح و روان خودت رو خراب نکنی،من تجربه ی کاملا مشابه با شما داشتم و در نهایت منجر به سقط خود به خودی شد،چقدر گریه کردم زار زدم روان خودم رو خراب کردم ولی یه چیز هست که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد و دلیل خاصی هم نداره،انشالله برای شما اینطور نیست ولی اگر بود اصلا ناراحت نشو به راحتی و بزودی در اقدام بعدی باردار میشی

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من اصلا آدم منفی حرف زدن نیستم ولی اینو بهت میگم که مثل من روح و روان خودت رو خراب نکنی،من تجربه ی ک ...

ممنون عزیزم حالا منتظرم هرچی خاست خداست جواب رو گرفتم براتون می‌فرستم. 

عزیزم من بتام روز موعد ۴۱ بود دو روز بعد ۳۵۰ و بچمم موند 

اما خوذهرم پنج روز بعد موعد ۷۰ بود دو روز بعد شد ۱۳۰ولی هفته ده خود به خود سقط،شد بتاتون یکم خیلی رشدش کنده ایشالا که بمونه براتون ولی احتمال سقط هم هست 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من سر بچه اولم ازمابشم ۱۱بود و بچه ام پسر شد اما الان این آزمایشگاه گفت منفی ، حالم گرفته شد ، موندم ...

بعد چند روز تاخیر 11بود؟.بتای بالای ده مشکوکه اره حتما تکرارش کن منم علایم پریود داشتم الانم دارم ولی خبری نیست اینم بگم ک سه ماه اقدام کردم هرماه از شب اقدام درد سینه و دل‌درد داشتم ولی این سری هیچگونه دردی نداشتم تا اینکه پریودم عقب افتاد.