2777
2789
عنوان

استاد شویی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ما خوبیم امیرعلی خوبه!؟
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
اتفاقا بعضیا حقشونه

یادمه برای پایان نامه ارشدم یه استاد مشاور داشتم که خیلی تو دلم مونده یه بار اینطوری جوابش رو میدادم.
هیچ کاری برام نکرد فقط من رو سر دوعوند. هر بار هم میرفتم پیشش میگفت کار دارم نیا
پررو
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ما یه استاد معارف داشتیم یه بار سر کلاس سگک کمربندش رو باز کرد دکمه و زیبش رو باز کرد شلوارشو یه تکونی به بالا داد دوباره بست بعد هم کمربندش رو ما همه😨 بودیم
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مینا اگه یکی تو فامیل جواب سلام شما رو نده هم نباید بهش فحش بدی استاده حرف بدی نزده که ضمنا ممکنه روزی صدتا پیام داشته باشه تو این مدل والا بزرگواری کرده جواب داده شاید فراموش کرده سلام بده اصل مطلب رو گفته . من ده سال دانشگاه درس خوندم یک بار به خودم اجازه ندادم به استادم پیام بدم یا باید تماس بگیره یا حضوری بره پیشش.
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
خوبه . از ۱۱ گیر خوابوندنشیم دوتایی . مارو خواب کرده خودش از این سره اتاق میره اون سر .. از اون سر میاد این سر
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
آره مرمر. هممون کپ کرده بودیم نفس نمیکشیدیم تا ببینیم تهش چی میشه
منم هیچوقت پیام ندادم. ولی همین ما دانشجوهاییم ک استادای عقده ایرو اینجوری بالا میبریم. فکر میکنن خبریه. من خیلی از استادای باشخصیتو باسوادو میشناسم ک هزارتا اس هم دانشجوهاش بدن همرو با احترام جواب میده
مینا قری هستم
منم انقدر استاد عقده ای داشتم خصوصا تو دوران لیسانس اکثرا دختر باز و عوضی دانشگاه آزاد این موارد زیاده
همین استاد آمار ما مثلا تحصیلکرده خارج بود یه ذره ادب نداشت . کسی جرات نفس کشیدن نداش سر کلاسش . یادمه یکی از پسرا سر کلاسش با ترس و لرز گفت استاد میشه یه لحظه برم بیرون . گفت ها چیه میخوای بری جیش کنی ؟ همه ما هم
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄