2777
2789
عنوان

نام مهد

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست
خیلی ممنون از نظرات خودتون من لیسانس.مدیریت آموزشی دارم مجوز م از بهزیستی میخوام بگیرم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
ممنون مانترا جان اتفاقا به اسم خورشید هم فکر کردم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کلبه ی کوچولو گوشه حیاط درست میکنم روزهایی که هوا خوبه بچه ها توی کلیه بازی کنن فکر کنم براشون جالب باشه
اگه خوب جا بوفته ' پدر و مادرا نمیگن بچمون رو میبریم مهد '،،میگن بچمونو میبریم کلبه ی کودکی
کسی نیست
کلبه کودکی خیلی قشنگه.من خودم مربی مهدم .اگه ایده خواستی بهت میگم که اول کار بتونی پیشرفت کنی.موفق باشی. فقط سرمایه زیاد میخواد اگه بتونی شک نکن سود خوبی داره
میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
2790
2778
2791
2779
2792