helya9 مدیر عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2141 عنوان نام مهد | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست سلام میخوام یه مهد کودک تاسیس کنم به نظرتون اسمش رو بزارم کلبه ی کودکی قشنگه یا نه ؟ باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم 1395/04/01 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helya9 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2141 خیلی ممنون از نظرات خودتون من لیسانس.مدیریت آموزشی دارم مجوز م از بهزیستی میخوام بگیرم باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
helya9 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2141 ممنون مانترا جان اتفاقا به اسم خورشید هم فکر کردم باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
helya9 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2141 یه کلبه ی کوچولو گوشه حیاط درست میکنم روزهایی که هوا خوبه بچه ها توی کلیه بازی کنن فکر کنم براشون جالب باشه باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
helya9 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2141 اگه خوب جا بوفته ' پدر و مادرا نمیگن بچمون رو میبریم مهد '،،میگن بچمونو میبریم کلبه ی کودکی باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
helya9 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2141 کسی نیست باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
دریا2525 عضویت: 1393/08/03 تعداد پست: 3699 کلبه کودکی خیلی قشنگه.من خودم مربی مهدم .اگه ایده خواستی بهت میگم که اول کار بتونی پیشرفت کنی.موفق باشی. فقط سرمایه زیاد میخواد اگه بتونی شک نکن سود خوبی داره میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟