2777
2789
عنوان

گوشیمو‌ گم کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 27 پست
توي دستته داري تاپيك ميزني باش…

یعنی واقعا نمیدونید میشه باگوشی شخص دیگه ای هم وارد حساب کاربریش بشه؟؟!😐

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
شما مشهدی هستین؟؟

نه خیر اصفهانیم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی همیاب ثبت کن   حتما اگه کسی برداشته باشه  پیدا میکنن برات

چطوری تو همیاب ثبت میکنن؟ جایی باید برم؟

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

عجله کن تا شارژ داره و روشنه برو ردیابیش کن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
چطوری تو همیاب ثبت میکنن؟ جایی باید برم؟

همیاب اطلاع ندارم برو دفتز خدمات ارتباطی بگو گوشیم گم کردم ازت ۴۰تومن میگیرن پیگیری میکنن البته باید کارتن گوشیتم ببزی شمازه سریال ایناشو میخاد

همیاب اطلاع ندارم برو دفتز خدمات ارتباطی بگو گوشیم گم کردم ازت ۴۰تومن میگیرن پیگیری میکنن البته باید ...

دفتر خدمات ارتباطی همون پیشخوان دولت هست؟

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

جیمیلمو‌ بلدم‌ چطوری نشون میده کدوم‌ قسمتش‌ نشون میده میشه بیشتر توضیح بدی ؟

تو گوگل سرچ کن کامل برات میاره 

ردیابی گوشی با جیمیل 

حتما خونه است نگران نباش زیرکابینت ها رو گشتی یا تو ماشین لباسشویی ننداخته 

توی تشکها کمد دیواری کشوها 

دختر من یه بار حلقه ام و انداخته بود تو ملحفه تشک !!!!

تمام خونه رو گشتم لباسا که شسته شده بودند داشتم پهن میکردم یه دفعه حلقه ام افتاد زمین بعد از سه روز 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

همتا رو نصب کن رو گوشیت خودت اونجا داخلش هست ردیابی گوشی 

میتونی زنگ بزنی به همراه اول اکه سیمکارتت همراه اوله بپرسی راهنماییت میکنند

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اره فگ‌کنم