2777
2789
عنوان

دعا کنید با شوهرم آشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 20 پست
برا منم دعا کنید آشتی کنم او پیش قدم بشه تقصیر بیشعورش بود😂

دقیقا منم 

لطفا هر کس کامنتمو دید برام دعا کنه 🙏🥹

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
کاملا موافقم

والله بخدا  من زن بگیرم اصلا قهر نمیتونم بمونم

دیونه میشم انگار یه چی گم کردم تا الان هنوز به کسی قهر نکردم هر کی هم ازم ناراحت شده خودم سریع عذر خواهی کردم تموم شده قضیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم الان چهارورزه قهریم تقصیر خودش بوده الآنم من رو تشک دونفرمون می‌خوابم مث همیشه اون خودش میاد تشک و اینا برمیداره می‌بره تو سالن می‌خوابه و نگلمم نمیکنه منم کلا بیخیالش شدم ببینم تا کی میخواد ادامه بده

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار