2777
2789
عنوان

پیامک بازی شوهرم بادختره

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 46 پست

با شوهرت حرف بزن،بگو جاتون عوض بشه چه حالی میشه

بگو مردم آرزوی زندگی ما رو دارن چرا میخوای نابودش کنی

بگو با هم سرگرمی های جدید بسازیم،رفیق هم باشیم،بدون بچه ها گاهی بریم پارک و سینما

خلاصه بگم زندگیتو درست کن،داغون کردن که همه بلدن

یه روز خوب میاد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میشدمنم دلشو بسوزونم ولی حیف 

خیلی بده واقعا این شرایط تو ب خاطر بچه هات مث اون نباش ب خاطر خودت ب خاطر خدا و انسانیت همه چیو بده دست خدا

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
یکاری کنم اونم فکرکنه بهش خیانت کردم وبسوزهههه

هیچ وقت این اشتباه نکن بی اعتمادی پیش میاد این وسط فردا حق اب خوردنم ازت میگیره اونوقت میگی این چه کاری بود کردم

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
اساس رو بزار ب این ک باهاش تو رابطه اس زندگیتو بساز مشاوره بگیر رو جنبه رفاقت و محبتت با شوهرت کار ک ...

گیج شدم کلا همش توذهنم دارم جنگ میکنم باهاش

اه اه لعنتیا ولی ادم فقط با خیانت در حد همون چت با ی جنس مخالفه ک فقط اروم میگیره چرا میگین خیانت جوابش خیانت نیس مردا راحت میتونن هر گویی بخورن زنا باید باشن اولاد پیغمبر؟؟پس روح و روان داغون این زن جی میشه

یا زندگی کن یا جداشون کاری نکن که پس فردا با ابرو ریزی طلاقت بده

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
اه اه لعنتیا ولی ادم فقط با خیانت در حد همون چت با ی جنس مخالفه ک فقط اروم میگیره چرا میگین خیانت جو ...

عزیزم این خانمم میتونه بره با هزار تا مرد اما اونوقت فرق این خانم با اقا چی هس ما الان همه داریم فوش میدیم اون مردو یعنی این خانمم خودشو در حد اون فوشا میبینه ک بره همون کارو تکرار کنه 

اون مرد هرزه بی شرف بی همه چیز 

ما نباید مث اون باشیم

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
کاش یه تعهدی چیزی ازش میگرفتی و تهدیدش میکردی  الان فقط بخاطر بچه هات ببخش و دیگه فکرشو نکن هر ...

خیلی دادوهوارکردم سرش ولی همش گفت جدی نگیرو فقط پیامک بوده ولی خو شک ول کنم نیس،همش حس میکنم داره بهم خیانت میشه

بدترین کاره

زندگیتو با دست خودت اتیش نزن

اگه چیزی داره با سیاست و به عوض تعهد به نامت کنه

شروع کن به پس انداز و استقلال

همسرت نباید اصلا چیزی بفهمه

اروم زندگیتو بکن ولی در واقع حواست جمعش باشه

[QUOTE=311511145]عزیزم این خانمم میتونه بره با هزار تا مرد اما اونوقت فرق این خانم با اقا چی هس ما الان همه داریم فوش ...[/QUOTE

نمیدونم واقن نمیدونم چی بگم مرد خیانتکار رو باید از وسط نصفش کرد جوش اوردم اتقد تاپیک خیانت دیدم تیر خلاص برا از ما دراوردن ی زن خیانت مردشه 

خیلی دلم میخاد بدونم !  من به شخصه با یه مردی بودم که نمیدونستم متاهله! خداشاهده .. میبرد حتی ...

ازاونجایی که پارسال هم ازطریق اینستاباشوهرم ارتباط برقرارکرده بود فهمیدم مجرده

بهشم تذکر دادم که این آقامتاهله وگفت باشه دیگه بلاکش میکنم

ولی باز دیدم همون شماره و زدم روبیکا دیدم همون اسم ونام کاربریه