2777
2789

ببین عزیزم نه مو های خودت رو داخل شونه نگه دار نه بچه هاتو حتی ناخن هاتونم اشتباهی روی زمین نریزین

با همچی میشه جادو درست کرد

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میشه جادو کنه ؟

بله که میشه 

تو این دنیا همه چی اتفاق میوفته از لباس بگیر تا حتی خون پریودی (خیلی ببخشید) جادو درست کرد

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....
مبشه بگی جریان چی بود؟ چه جوری با لباس؟

ببین دقیقا نمیدونم یه جاهایی خوندم میشه چون باهام خیلی رفیق شد وسیله هم بهم میداد

چون رفتم خونش هم لباس بچم دیدم تو کیفم نیست

لابد دعا میخونن روش

یعنی چی لباس بدوزی؟

یه مانتو داشت سر آستینش گشاد بود معلوم بود الکی کوک زده چون گفت کار مادرمه در صورتیکه میگفت مادرم هنرمنده خلاصه با وضعیت جسمانی بد براش دوختم یه جا خوندم از این طریقم جادو میکنن

نه بنداز دور یا نگیر اینا اولش با دوستی میان جلو خدا ازشون نگذره به دختر منم وسیله میداد

یه بارم به دخترم شونه هدیه داد رفته بود تو اتاق دخترم در کمدش رو باز کرده بود هر بار به بهونه ایی میره تو اتاق دخترم حتی دیدم دست کرده تو کیفم 

یه مانتو داشت سر آستینش گشاد بود معلوم بود الکی کوک زده چون گفت کار مادرمه در صورتیکه میگفت مادرم هن ...

ببین من حدود ده سال پیش لباس زیر هدیه گرفتم دو سه باری 

از کسی که واقعا بهش شک دارم 

به نظرت اثرش تا الان رفته؟

یه بارم به دخترم شونه هدیه داد رفته بود تو اتاق دخترم در کمدش رو باز کرده بود هر بار به بهونه ایی می ...

ببین داره دعا میزاره 

بگرد همه جارو

واسم منم کردن منم الان قطع رابطم ولی دیر فهمیدم

همش برو دنبالش تنهاش نزار

آدم درست حسابی بدون اجازه توی اتاق کسی نمیره

میره و کمد کشو ها رو دید میزنه چند بار دخترم بهم گفت ،کمد خواهر شوهرمم گشته بود خواهر شوهرم فهمید و ناراحت شد ولی بازادامه میده حتی دیده بود که چند تا لباس زیراش نو هستند از زبونش یه بار لو رفت