nazaninshabnam مدیر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 364 عنوان دعا مجرب برای پیدا کردن شغل | مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 18 پست دوستان یکی از اشناهای ما دارن بخاطر بیکاری از هم جدا میشن ، همه جا رزومه فرستادن و سفارش کردن ، دعایی هست که کمکشون کنه ؟خیلی گناه دارن بخدا دختر تبریزی که عروس کوردا شده 1402/07/02 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 17898 اقام...کار هس ولی بعضیا عرضه کار کردن ندارن...خودم کارم انلاینه فروش محصولات فروشگاه بدون سرمایه درا ... دختر خاله ام مال شرکت نفیسه گفت بیا از من عمده بخر .خودت بفروش .قبول نکردم .ولی همسایه مان مال مواد غذاییه .فروشش مالله عالیه هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
آرامش_العربی عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3756 چقدر لازمه هزینه بزاریم؟ درخواست دوستی بدم بیشتر برام توضیح بدیم؟ سرمایه نمیخواد..مهم جدیت و تلاشتون هس..بله درخواست بدید بیشتر توضیح میدم
آرامش_العربی عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3756 دختر خاله ام مال شرکت نفیسه گفت بیا از من عمده بخر .خودت بفروش .قبول نکردم .ولی همسایه مان مال مواد ... نفیس خوب نیس...سرمایه میخواد و محصولاتشون بی کیفیته بعد فک کنم فقط لوازم ارایشی داره
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 17898 نفیس خوب نیس...سرمایه میخواد و محصولاتشون بی کیفیته بعد فک کنم فقط لوازم ارایشی داره من خانه دارم ...کم و بیش کسب درامد سیصد هزار تومانی دارم .کمه ولی بد نیست هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت