2777
2789
عنوان

باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 40 پست
سلام مبارکه خیرفرزندتون‌رو ببینید الهی بعد ازهفته ی هشتم قلب جنین تشکیل میشه زودتر  نرید سونو ...

اشتباه فکر کردع بودم هفته ششم دکتر نپشته بود برام 

مامان کوچولو🤰🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ووی خدا مبارکت باشه اسی انشالله ب سلامت بغلش بگیری.میشه واسه منم دعا کنی منم ۹ماهه تو اقدامم😔 اسی ...

قربونت ایشالا زودی مامان بشی دارو مصرف نکردم اصلا صبح ها روی یه قاشق عسل دارچین بریز بخور خیلی تاثیر دارع و رحمت گرم نگه دلر اصلا استرس نداشتت باش من خودم این ماه اصلا به مارداری فک نمیکردم منتظر دو ماه اینده بودم پکتر گفته برو بعد یکسال اقدام بیا احتمال نمیدادم تا روزموعود نافم درد گرفت فهمیدم استرس سمه با خودت بگو مثلا من دو ماه دیگه قرار باردار شم اینجوری ایشالا مامان بشی گلم

مامان کوچولو🤰🏻
قربونت ایشالا زودی مامان بشی دارو مصرف نکردم اصلا صبح ها روی یه قاشق عسل دارچین بریز بخور خیلی تاثیر ...

ای جان انشالله بارداری سالمی داشته باشی مرسی عزیزدلم😘

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
فدای تو ایشالا زودی تو ام خبر بارداری بگی بهم😍😍

قربونت برم ایشالله.آخه من شوهرمم مشکل داره فعلا دارو مصرف میکنه

قربونت ایشالا زودی مامان بشی دارو مصرف نکردم اصلا صبح ها روی یه قاشق عسل دارچین بریز بخور خیلی تاثیر ...

این روش دوماه دیگه مادرشدن همون روش تصویر سازی ذهنی مغز هست و درروانشناسی تایید شده

درمورد خرید خونه و ماشین وهر ارزوی دیگه ای هم کاربرد داره من تجربه کردم 

این روش دوماه دیگه مادرشدن همون روش تصویر سازی ذهنی مغز هست و درروانشناسی تایید شده درمورد خرید خون ...

عه جدی میگید؟

قربونت برم ایشالله.آخه من شوهرمم مشکل داره فعلا دارو مصرف میکنه

علم ایتقدر پیشرفت کرده که من عمه خودم شوهرش یه بیضه داشت بچه دارم که میشد سقط میشد ضعیف بود با ivfسری اول باردار شدش بیمارستان رویان و اتیه برو ایشالا جواب میگیری تا اسپرم همسرت صفر نباشه خیلی خیلی احتمال بالایی دارهذبتردار شی پیگیر باش حتما باردارشدی خبر کن منم دعات میکنم چون تو ده ماه خودم سختی زیادذکشیدم

مامان کوچولو🤰🏻
عه جدی میگید؟

بله مهمه

من درمورد رشته ی روانشناسی زیاد سایت و کتاب خوندم بااینکه رشته ام زبان انگلیسی بود

خیلی مهمه

انرژی مثبت مغز هست که جلوجلو تصور کنید اون اتفاق مثبت تو زندگی تون بوجود میاد

این روش دوماه دیگه مادرشدن همون روش تصویر سازی ذهنی مغز هست و درروانشناسی تایید شده درمورد خرید خون ...

دقیقا چون ادم لسترسش کم میشه ذهنش برای چند وقت دیگه اماده میکنه بدن کارش راحت انجام میده

مامان کوچولو🤰🏻