2777
2789
عنوان

خندونک

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 62 پست
اخر هفته ازتون امتحان میگیرم یه تیکه از پست هامو میزارم و شما باید ادامه شو بگید که معلوم شه میخونید والا وقتمو میزارم واسه شما بعد نخونید😕
زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به درد ها عادت میکنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺭﺳﻮﻣﺎﺕ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍزدﻭﺍﺝ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ . .. . . . . . . ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﯿﻤﮑﺎﺭﺗﻪ:-D
مردای ایرونی مث کفش ملی میمونن زود از ریخت می افتند ولی مرگ ندارند خدا حفظشون کنه !!!
پسره داشته داخل پاساژ گشت میزده چشمش افتاد به دوتا دختر سرشو انداخت پایین . . . . . . . . .چون 2 تا خوشگلتراز طبقه پایین داشتن رد میشدن چیه فکر کردی ادم میشن؟؟؟ نه عمو اینا عمرا ادم بشن :|:))
مردم مردای قدیم کوه دردم ک رو شونه اشون بود خم ب ابرو نمیاوردن . . . . . الان ابرو هاشون ک قرینه در نمیاد تو فیسبوک و لاینشون میزنن تو یکی از بحرانی ترین زمان های زندگیم هستم
فرهنگ لغت مامانم : این آشغالا که میزاری تو گوشت = هندزفری این آشغاله که شب و روز دستته = گوشیم این آشغال که همش سرت توشه = لب تاپ این آشغالا که میخوری = قره قروت و لواشک و پاستیل این آشغال دونی = اتاقم آشغال = خودم
روشی آسانتر برای پوست کندن موز . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . یعنی خاک بر سر گشادت کنن😂😂😂
امروز دوستم میگف شبا برا اینکه موقع بازوبسته کردن دره دستشویی صدا ایجاد نشه درو نمی بندم!!!لامپم روشن نمیکنم😨 . . . دیشب نصف شب رفتم دستشویی غرق در فکرو اندیشه بودم که یهو بابام اومد سرپایی شاشید رو منو رفت!!! :|😂
هر روز صبح عکس آنجلینا جولی و میذارم روبروم میگم از امروز هیچ چی نمیخورم تا این تیپی بشم !! لامصب سر میز غذا رو که میبینم میگم مگه بهاره رهنما چشه به این خوشگلی و جذابی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
امروز رفته بودم شهردارى واسه انجام کار ساختمانى کارمنده پرسید مالکی یا مملوک ؟ وکیلی یا موکل؟ موجرى یا مستاجر؟ منم گفتم الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب گفت یعنی چی آقا گفتم مگه اینا دعاى جوشن کبیر نبود؟ هیچی دیگه کلا پرونده بایگانی شد شنبه هم قرار برم دادگاه واسه پاره اى توضیحات