2777
2789
عنوان

زگیل مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 5279 بازدید | 23 پست
اره تو نت سرچ کردم زگیل مقعدی شبیه همون بود

حتما بره دکتر

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
اره تو نت سرچ کردم زگیل مقعدی شبیه همون بود

ببین رسیدگی زیاد میخادفکرنکن بره دکترم با یه بار رفتن درمان میشه 

تلاش و صبر زیادی میخاد 

من اینجوری دوستمو درمان کردم 

پنبه را برمیداری با سرکه سیب طبیعی ( تاکید میکنم سرکه سیب طبیعی نه صنعتی نه سرکه انگور فقط سیب طبیعی ) اغشته میکنی یکم فشارش میدی که دیگه خود به خود سرکه ازش چکه نکنه اون پنبه را میزنی تو پودر دارچین 

میزاری روی هر زگیل و با چسب نواری پارچه ای که از داروخانه میگیری روشو جوری چسب بزن که تا حداقل 8 ساعت بمونه اگه بتونه تا 12 ساعتم بمونه یا مثلا اونو برداری دوباره یکی جدید بزاری بهتره 

بعد 5-6 روز شروع میکنه اون منطقه ای که پنبه گذاشتی پوستش از زیر زگیل کنده بشه از همون تایم سوزش شروع میشه . از وقتی سوزش شروع شد یک شب یا دوشب دیگم این کارو ادامه بده و دیگه تموم 

از سه روز بعدش پوستا میفتن و جاش پوست نو درمیاد 

دوست من بیش از ده بار لیزر کرد موقتا خوب میشدن دوباره بعد یکماه در میومدن و پدوفیلین که یه محلول حساسیت زاست استفاده میکرد کلی بخاطر مصرف پدوفیلین سردرد کشید من اینطوری درمانش کردم خودم الانم خوب خوب شده 

مردم هیچ به ما نمیدهند که ما خودمان از به دست آوردنش عاجز باشیم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر خانم‌بره .‌دیگه خجالتی ترین ادم هم بالخره دکتر هم‌جنس خودش میره. این زگیلا شاید  ربط به سرطان در چند ده سال اینده پیدا کنه دور از جون.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

ممنون عزیزم خیر ببینی

خواهش میکنم عزیزم

همزمان هم باید مصرف سوسیس کالباس پیتزا پنیر پیتزا و هله هوله های بیخاصیت رو قطع کنه 

غذاهای سالم مصرف کنه سیستم ایمنی تقویت کنه 

زینک و سلنیوم و مولتی ویتامین مصرف کنه تا حدود 6 ماه بعد از پاک شدن کامل 6 ماه بعدش بره ازمایش بده 

مردم هیچ به ما نمیدهند که ما خودمان از به دست آوردنش عاجز باشیم !
نشستم باهاش حرف زدم گوش نمیده گریمو دراورده

سلام من این راهو رفتم از تجربم بهت میگم بخدا قسم به حرف هیچکس گوش نده یه سریا اطلاعات کافی راجب این بیماری ندارن فقط آدم ناامید میکنن من و همسرم راحت درمان شدیم ،ببین لیزر و فریز فقط فقط هزینه الکیه حتی پماد و واکسن ،واکسن که برای پیشگیریه نه درمان،شما فک کن یک درخت میخوای قطع کنی ولی دوباره رشد میکنه چون ریشش توی زمینه و اگه درخت از ریشه دربیاری دیگه رشد نمیکنه دقیقا زگیل هم اینجوریه توی بدن ریشه داره با لیزر و پماد فقط پاکش میکنی ولی دوباره رشد میکنه شما باید ویروس از بدنت خارج کنی از ریشه درش بیاری،من و همسرم زگیل گرفتیم و درمان شدیم حتی یه تایپینگ زدم جواب آزمایشم که منفی شده بود گذاشتم فقط یک دارو هست برای درمانش که دکتری معرفی میکنم این دارو دارن و تقلبیش توی بازار زیاده به همین خاطر داروش انحصاریه یعنی باید از خودشون بگیرین و قطعی درمان میکنه مثل ما که شدیم خواستی شمارش میدم خواستی پیجشم اینجا بزارم براتون clinic.hpv.karami

سلام من این راهو رفتم از تجربم بهت میگم بخدا قسم به حرف هیچکس گوش نده یه سریا اطلاعات کافی راجب این ...

❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.