اینکه اون قسمت میگه بیدار نمیشدم رفتم خودم انداختم پایین واقعا دروغ محض بود منی ک یه عمر یوگا مدتیشن کار کردم میدونم چ جوریه احساس میکنم حرفای یه نفر دیگه رو داره میزنه
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستم شفا گرفته توسط امام زمان هست بخاطر همین ازش پرسیدم صورتش خال داره یا نداره که نتونست جواب بده گفت داره در صورتی که دوستم گفت من همیشه دیدمش و نداره
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
دیدم لایک زدی تاپیک های اون دختره رو میخوندم از دیشب راجب اهل بیت و ... کلا برام باور پذیر نبود خیلی ...
پس شما هم قبول دارید باور پذیر نبودن و با واقعیت جور در نمیومدن ....منوبه رگبار بسته تاپیکاشم قفل کرده جواب ندم ...ولی به نظرم هر کس باید با عقل خودش هر چیزیو بسنجه بعد باور کنه .