2777
2789

اینکه اون قسمت میگه بیدار نمیشدم رفتم خودم انداختم پایین واقعا دروغ محض بود منی ک یه عمر یوگا مدتیشن کار کردم میدونم چ جوریه احساس میکنم حرفای یه نفر دیگه رو داره میزنه 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم شفا گرفته توسط امام زمان هست بخاطر همین ازش پرسیدم صورتش خال داره یا نداره که نتونست جواب بده گفت داره در صورتی که دوستم گفت من همیشه دیدمش و نداره 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
دیدم لایک زدی تاپیک های اون دختره رو میخوندم از دیشب راجب اهل بیت و ... کلا برام باور پذیر نبود خیلی ...

من  خودم‌محب اهل بیان ولی مگه اسلام دین عقل نیست ...تاپیکاش برام باور پذیر و عقلانی نبود بیا ببین چکارم‌کرده به پل صراط واگذارم کرده خواهر...

دیدم لایک زدی تاپیک های اون دختره رو میخوندم از دیشب راجب اهل بیت و ... کلا برام باور پذیر نبود خیلی ...

پس شما هم قبول دارید باور پذیر نبودن و با واقعیت جور در نمیومدن ....منو‌به رگبار بسته تاپیکاشم قفل کرده جواب ندم ...ولی به نظرم هر کس باید با عقل خودش هر چیزیو بسنجه بعد باور کنه .

پس شما هم قبول دارید باور پذیر نبودن و با واقعیت جور در نمیومدن ....منو‌به رگبار بسته تاپیکاشم قفل ک ...

منم واگذار کرد قضاوت نکن گفتم بابا چه قضاوتی داری شر میبافی اخه 

منم واگذار کرد قضاوت نکن گفتم بابا چه قضاوتی داری شر میبافی اخه 

همینو بگو ...خوب چه دلیلی داره همه حرفاشو‌باور کنن شاید با باور کسی جور در نمیاد این چه تهمت و قضاوتیه .‌‌

همینو بگو ...خوب چه دلیلی داره همه حرفاشو‌باور کنن شاید با باور کسی جور در نمیاد این چه تهمت و قضاوت ...

بیا پی وی اونجا برات نوشتم

سلام کابری جدید مهستی. آسمان ۱۳۷۲.است ولی نمیدونم میترسه یانه وقتی میپرسن یامیگه نه یا جواب نمیده وح ...

واای من فکر کردم هستی 1373هست یه لحظه اونو شک کردم ممنون عزیزم