2777
2789
دوست داره ولی یه مدته خسته شده

علیرضا چرا جوابم رو نمیده از دیروز کی پیام میده؟ برای خاستگاری زنگ میزننن؟ مادر پدرش خوششون اومده ازم؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرداد یا شهریور سال بعد

علیرضا چرا جوابم رو نمیده از دیروز کی پیام میده؟ برای خاستگاری زنگ میزننن؟ مادر پدرش خوششون اومده ازم؟

علیرضا چرا جوابم رو نمیده از دیروز کی پیام میده؟ برای خاستگاری زنگ میزننن؟ مادر پدرش خوششون اومده از ...

اومدن دیدن رفتن جواب نمیده؟؟؟؟؟؟ بابا ولش کن چرا دلشوره داری دوست داشته باشه میاد نداشته باشه همون بهتر ک‌بره

اخه خانوادم مخالفن  حالم داغونه یکم خوابیدم از خواب پریدم

بی خیال خانواده ببخشیدالبته اشتباه منوتکرارنکن منم خانوادگ نزاشتن الان به اینجارسیدم یه لحظه م درنگ نکن اگه واقعانمی خوایش هیچی درست نمیشه فقط پیرمیشی 

فقط خدا❤️❤️❤️
بی خیال خانواده ببخشیدالبته اشتباه منوتکرارنکن منم خانوادگ نزاشتن الان به اینجارسیدم یه لحظه م درنگ ...

میدونم من خیلی ترسو هستم 

درست میگی عذرخواهی لازم نیست خانوادم قبل عقد بهشون گفتم گفتن ابرومون میره فلان و بهمان نمیدونی چقدر ازشون دلگیرم 

اومدن دیدن رفتن جواب نمیده؟؟؟؟؟؟ بابا ولش کن چرا دلشوره داری دوست داشته باشه میاد نداشته باشه همون ب ...

پیامم رو جواب نمیده 

اینجوری نگو اینقدر هم ساده نیست ک میگی من دوسش دارم عزیزم آدم از عشقش ب این آسونی نمیگذره

میدونم من خیلی ترسو هستم  درست میگی عذرخواهی لازم نیست خانوادم قبل عقد بهشون گفتم گفتن ابرومون ...

همون لنگه ی من خانواده ی پنم گفتک ابروتوعقدبودم چندبارقهرکردگ گفتن ابروبعدازدواج اوایلش تادم طلاق رفتم گفتن ابرواللن بادوتابچه دیرن خودش طلاقم میده میگن اشکال نداره خدابزرگه پس دیدی مهم خودتی فقط خودت قوی باش 

فقط خدا❤️❤️❤️
همون لنگه ی من خانواده ی پنم گفتک ابروتوعقدبودم چندبارقهرکردگ گفتن ابروبعدازدواج اوایلش تادم طلاق رف ...

اره عزیزم 🫂

همیشه وقتی مرد طلاق بده اشکال نداره فوقش میگن زنه گنا داره ولی اگر زن بگه میشه ابرو و زهرمار مگه ما چقدر سن داریم که این همه درد میکشیم