2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیگه من زیاد حساسم یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطقیه برام ولی نمیدونم چرا خوشم نمیاد:(مث حس حسادت میمونه

طبیعیه آدم نسبت به کسی که دوستش داره حساس میشه و رفتارهای از روی حساسیت منطقی نیستن، به مرور طرف فراری میشه

.                                                                  
طبیعیه آدم نسبت به کسی که دوستش داره حساس میشه و رفتارهای از روی حساسیت منطقی نیستن، به مرور طرف فرا ...

خب نسبت به احساساتم چطور برخورد کنم؟

ما تو رابطه ایم..برا هم یسری خط قرمزارو مشخص کردیم

من اصلا بدون اون جایی نمیرم ک پسر باشه برا همین اون حسادتو خیلییییی کم تجربه میکنه

ولی اون چون میره تو جمع ک هم پسره هم دختر

من خیلییی بیشتر از اون حس حسادتو تجربه میکنم

اینو هم بهش گفتم

گفتم من معذرت میخوام ک نزاشتم تو این حس حسادتو تجربه کنی تا یکم منو بفهمی

خب نسبت به احساساتم چطور برخورد کنم؟ ما تو رابطه ایم..برا هم یسری خط قرمزارو مشخص کردیم من اصلا بد ...

اگر شما همه جوره مراعاتشو میکنی اونم باید متقابلا جبران کنه، خودخواهیه که یکطرفه باشه. کاری به درست و غلط حساسیت شما ندارم ولی اینکه از اول خط قرمزها را ندید میگیره نشونه خوبی نیست

.                                                                  
اگر شما همه جوره مراعاتشو میکنی اونم باید متقابلا جبران کنه، خودخواهیه که یکطرفه باشه. کاری به درست ...

ندید نمیگیره

فکر نمیکرده کار بدی باشه

مثلا بهش گفتم میری تو جمعی ک دختر هست اصلا باهاشون هیچ صحبتی نداشته باش

و واقعا تا حالا سنگین رفتار کرده

ولی اینجا اینکارو کرده چون فکر میکرده کار خاصی نیست و عکس گرفتنه معمولیه چون عکس دو نفرست و من خوشم نیومد

اومد یه عالمه منطق اورد ک ببین عکس دو نفرست و اشکال نداره و فکر نمیکردم ناراحتت کنه

گفتم تو از لحاظ منطقی بهش نگاه نکن از لحاظ احساسی نگاه کن ک من خوشم نمیاد و چون من اینکارو باهات نکردم تو این حس حسادتو تجربه نکردی پس نمیتونی منو درک کنی

قانع نشد ولی عکسارو پاک کرد..

ندید نمیگیره فکر نمیکرده کار بدی باشه مثلا بهش گفتم میری تو جمعی ک دختر هست اصلا باهاشون هیچ صحبتی ...

خوبه که راحت خواسته هاتونو میگید ولی تا جایی که میشه حساسیتتو کم کن خودت اینجوری کمتر اذیت میشی اونم راحتتره

.                                                                  
خوبه که راحت خواسته هاتونو میگید ولی تا جایی که میشه حساسیتتو کم کن خودت اینجوری کمتر اذیت میشی اونم ...

ممنون از وقتی ک گذاشتید و راهنمایی کردید

ایشالله بتونم حساسیتمو کم تر کنم