2777
2789
راجب هیجانات تجربه نشده بیشتر میگین؟

یه اتفاقی که برامون میفته، احساس خاصی مثل غم، عصبانیت و... رو با خودش به‌همراه داره، انا ما معمولا نمیذاریم این حسا بالل بیاد. چون ازشون خوشمون نمیاذ بخاطر همین احساساتمونو در لحظه نادیده می گیریم و غافل ازین که وقتی احساسات نادیده گرفته میشن پروندشون توی ذهنمون باز میمونن و حالا یا به صورت نشخوار فری یا به نحو دیگه ای خودشونو نشون میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چ کارهایی انجام میدیذ

خودمو مشغول میکنم یا سریع زنگ میزنم با یکی حرف بزنم یا ذهنمو درگیر اینکه شام چی بپزم میکنم یا درگیر اینکه فردا برنامم چیه و…سعی میکنم ازش فرار کنم 

یا گلاب بو میکنم خوبه اینم 

من خسنه شدم😔💔

حالا من کلی کار کردم رو ذهنم که کنترلش کنم.کمتر شده ولی باز اذیتم میکنه.میگن اگه به افکارت توجهی نکنی به مرور ذهن اون افکار رو رها میکنه.فقط اینو میدونم خدا کنه هیچکی گرفتار افکار منفی نشه

یه اتفاقی که برامون میفته، احساس خاصی مثل غم، عصبانیت و... رو با خودش به‌همراه داره، انا ما معمولا ن ...

وااااای دقیقااااا این منممممم حالا چیکار کنیم که این خوب شه؟ من قبلا اینطوری نبودم ولی الان داره اذیتم میکنه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
میشه بیشتر توضیح بدیذ؟

کلا ذهن عادت داره روی اتفاقات منفی بیشتر تمرکز کنه و هر چی بیشتر بهش فکر کنی بدتر میشه

اونقدر فکر کن تا ذهنت خسته بشه یا افکارتو رو کاغذ بیار

حالا من کلی کار کردم رو ذهنم که کنترلش کنم.کمتر شده ولی باز اذیتم میکنه.میگن اگه به افکارت توجهی نکن ...

وای دقیقا زندگیو از ادم میگیره😑

کلا ذهن عادت داره روی اتفاقات منفی بیشتر تمرکز کنه و هر چی بیشتر بهش فکر کنی بدتر میشه اونقدر فکر ک ...

ممنونم😔💙💜

دقیق و منظم، دور اندیش و محاسبه گر هستند و محتاط می باشند.

بیشتر اوقات دچار نگرانی و دو دلی و وسواس در تصمیم گیری ها می شوند، افراد لجباز هستند و در تصمیمات خود بسیار پایدار و ثابت قدم هستند. خیلی اهل فکر و خیال هستند. خودخور، درون گرا و کم انرژی هستند و مستعد افسردگی و وسواس اند.

ویژگی سودا احتمالا الان بهت غلبه کرده

یک عدد چپی 

خودمو مشغول میکنم یا سریع زنگ میزنم با یکی حرف بزنم یا ذهنمو درگیر اینکه شام چی بپزم میکنم یا درگیر ...

تا کی فرار؟😔

دقیق و منظم، دور اندیش و محاسبه گر هستند و محتاط می باشند. بیشتر اوقات دچار نگرانی و دو دلی و وسواس ...

اینی که الان گفتید سوداعه یا بلغمی چون شخصیتم تموم ایناس که گفتید

با کمک روان شناس باید هیجاناتت رو پیدا کنی و تجربه کنی

زیر نظرشم ولی حس میکنم فایده ندارن