2777
2789
ممنونم من یه شیشه شیر خریدم 160 میلی هست کافیه؟

اره عالیه یه دونه از کوچیک های 90 میلی هم بخر به نظرم

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

شاید شیر خودتو خورد ۱ شیشه کافیه اگه نیاز شد ب شوهرت یا کسی آدرس و مدل بده بخره

شورتک هم نیازی نیست بچه پوشکه و شلوار هوا سرده

اگه خونتون شوفاژه لباس زیاد نیاز نیس میشوری زودی خشک میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن با وسایل اضافه دور خودتو شلوغ نکنی یکم که بزرگتر شد از عید به اونور فقط دوسداری رنگ و مدلای مختلف لباس خوشگل تنش کنی بذار اونموقه هزینه کن

البته اگه از لحاظ مالی خوبی که حرفی نیس هر چی دوسداری بخر 

سعی کن با وسایل اضافه دور خودتو شلوغ نکنی یکم که بزرگتر شد از عید به اونور فقط دوسداری رنگ و مدلای م ...

چشم براش یه کریر خریدم پشیمونم چون کالسکش کریر هم میشه چیکارش کنم؟

همسرمم صندلی غذا خریده لازمه؟

چشم براش یه کریر خریدم پشیمونم چون کالسکش کریر هم میشه چیکارش کنم؟ همسرمم صندلی غذا خریده لازمه؟

کریر ببر همونجا که خریدی با یچیز دیگه عوضش کن راضی میشه

صندلی غذا هم اگه خودتون سر میز غذا میل میکنید که واجبه

عزیزم به خودت برس سعی کن از لحاظ روحی آروم باشی تا بچه ت که دنیا اومد شیرمادر نصیبش بشه میگن هرچی مادر دوره بارداریشو مخصوصا ماهای آخرشو در آرامش بیشتری بگذرونه نوزادش آرومتره

امیدوارم مشکلاتت حل بشه.اینروزا هورمونا هم اذیت میکنن مشکلاتو چندبرابر نشون میدن

تو الان بخاطر دختر خالش خودتو باختی اگه اونو میخواست که با همون ازدواج میکرد جوابشم داده بنده خدا بش گفته برو راضیم از زندگیم انقد خودتو اذیت نکن تو ملکه همسرتی    حواست به زندگی و همسرت باشه ولی الکی خودتو آزار نده بیشتر به همسرت محبت کن

2790
2778
2791
2779
2792