2777
2789
عنوان

مرگ

83 بازدید | 9 پست

وابسته به ادم لاشی

در 

التماس برای بودنش

لعنت به وجودم   

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بابا چیه آخه گور بابای هر چی پسرع نامرده بزار بده جهنم

4 ماه روزی 70 تا پیام میدم 

...

میگه گمشو

کاش قلبم میفهمید

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
عزیزم از خدا کمک بخواه، عزت نفست رو ببر بالا..چند سالته؟

21

خداباهاش دارتباطم ولی..نمیدونم میخواد منو به کجا بکشونه 

21 خداباهاش دارتباطم ولی..نمیدونم میخواد منو به کجا بکشونه 

خدا قدرت تفکر و تعلق داده، پس خودت راهت رو انتخاب میکنی، خدا جایی نمی‌کشه انتخاب خود ماست سر از هر جا در بیاریم

خدا بهت رحم کنه ، آخر این کار تنهاییه ✌🏻 😷 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
4 ماه روزی 70 تا پیام میدم  ... میگه گمشو کاش قلبم میفهمید

چقدر سبکی ، دختر یک ذره غرور و شخصیت داشته باشه بد نیستا .. !!!! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید