2777
2789
عنوان

تک پوش یااااااا وامممم منزل؟؟؟؟؟؟😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شرایط وام مسکن چیه ،اطلاعی دارید شما

دقیقا نه اما فک میکنم باید اول خونه رو قولنامه کنی بعد سندش رو ببری بانک و وام بگیری و سه دنگ خونه به نام خانم باید باشه یعنی در واقع نفری ۴۰۰ میدن به خانم و آقا

واقعا ۱۰میلیونت تو بانک بوده ۱۵سال؟

نه ببین این پول طی سالها با ده هزار تومن و پنجاه تومن و فلان جمع شده .شده این 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
دقیقا نه اما فک میکنم باید اول خونه رو قولنامه کنی بعد سندش رو ببری بانک و وام بگیری و سه دنگ خونه ب ...

ممنون عزیزم

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
دقیقا نه اما فک میکنم باید اول خونه رو قولنامه کنی بعد سندش رو ببری بانک و وام بگیری و سه دنگ خونه ب ...

خرید اوراق و این چیزا نمیخاد

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
به هر دو میدن به شرط اینکه هر دو شاغل باشید 

ممنون

خونه زپرتی کوچیک تو شهر مون یک تومنه .بقیع شو چطور جور کنم 😐

دور از جونت ...  خوب راه حل دوم 😁  پول سر جاشه اولا بانک رفاه / بانک توسعه تعاون ایشالا که آشنا داشته باشی 🥴 برای طرحهای دانش بنیان یا کارآفرینی یا طرح توسعه کارخونه یا اصلا به عنوان هر طرح توسعه ای مثلا گاوداری مرغداری و باغداری یا کارخونه یا کارگاه کوچک فرقی نمیکنه  فقط با طرح و اینکه ضمانت خونه رو میخری از صاحبش بعدش مثلا دوماهه تسویه طرحت رو مینویسی فوری فوتی با بانک هماهنگ میکنی و ضمانت طرح و خونه رو میذاری طی هماهنگی با بانکت 😉 و اینکه هم پول خونه رو میدی هم صاحب خونه ای هم دو تا سه سال تنفس داری هم ۱۰ تا ۱۵ سال پرداخت میکنی هم سودت ۴ درصده 😁😍

اینم راه دوم 🏁🎉😍

کلا ۴۵ روز تا ۶۰ روز طول میکشه 

بسته به خونه و طرحی که مینویسی تا ۵۰ میلیارد تومن  به بالا هم میتونی وام بگیری😁

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است
اینو واضح میگید؟ من متوجه نمیشم گلم

عصمت جون ببین پولش که هست بگو خوب😁 میره یه خونه بزرگتر بر میداره به آشنای بانکیشم میگه برام یه جوری بزن هم پول خونه رو بدم هم پول بمونه دستم هم شیرینیتو بردار...  معمولا بانکیا کمک میکنن بخاطر منفعت خودشون و جیبشون 

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است