2777
2789
عنوان

دندونامو کاپوزیت کردم افتضاح🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 91 پست
اسی من پسندیدم خیلی خوبه خودت چرا دوس نداری

مصنوعی بد شده

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه الزاما باید پیش دکتر خوب باشه ، من اصلا تغییری نکرد و جلو نیومد ، تراش هم خیلی خیلی کم داد

دکتر دیگه ای رفتم گفتش باید اول اورتدنسی انجام بدی بعد کاپوزیت چون دندونای نیشم روی تختای جلوم بودن قبول نکردم🥺

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
خوبه فقط،خیلی سفید شده.باید یکم از دندونای خودت روشنتر میشد.اونجوری طبیعی جلوه میکرد‌من لمینت کردم ت ...

اوهوم البته گفتش یکم زرد تر میشن چقد صحت داشته باشه نمیدونم

اسی اینا دیگ در نمیان برای همیشه وصل شدن؟ غذادخوردن باهاشون راحته؟

هر زمان ک بخوای ریموم میکنی دندونای خودت باشن یا کار دیگه ای انجام بدی

اتفاقا كار خوبي كردي سفيد برداشتي من يه درجه تيره تر برداشتم چون به مرورم رنگش كدر ميشه الان خي ...

خداکنه ک تیره تر بشه طبیعی تره

بدم مياد از كامپوزيت و لمينت واسه همين چيزاش انگار همش بيرون از دهنه 

منم متنفر بودم ناچار شدم استین دندونم اسیب دیده بود دوتا دونای جلوم کاملا قهوای بودن

سه سال پیش انجام دادم تقریبا هر واحد ۲۷۰۰

شما دور شیشه ای زدید؟؟

روز اول نما دندوناتون زشت نبود؟؟

شما دور شیشه ای زدید؟؟ روز اول نما دندوناتون زشت نبود؟؟

اسمش رو نمی دونم، ولی آره لبه های دندون شیشه ای بود، نه اصلا از روز اول عالی بود، البته من ریمو کردم لمینت کردم، چون سیگار می کشیدم رنگ دندونام یکم تغییر کرده بود ولی کامپوزیتم هم در حد همین لمینته بود