د س رو دلمنزار اینقدر معصومم ک هرکی از راه رسید نابودم کرد و رفت میشه برام بگی نامزدیم چی میشه دلم ...
نامزدتو خیلی دوس داری ولی اون دودل هست به خاطر مسائل ریز ودرشت قهر میکنه حتی دوس داری اصلا تو تو زندگیش نباشی خانوادت مخالفن بهتره تو هم کشش ندی جدا شو
طلاق نمیده اگه میتونستم طلاق بگیرم همه چی یه جور دیگه میشد اصلا باهم در ارتباط نیستیم ۱سال و نیمه ...
خب معلومه به خاطر مهریه هستش اون خودش واسه ی خودش کسی رو داره نگران نباش اون معشوقه داره فکر کنم میخوای سر کار بری برو سر کار خودش اسیب میبینه اگه تو رو طلاق نده منتظر باش فقط ، به خودت برس ارایشگری رو دوس داری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نامزدتو خیلی دوس داری ولی اون دودل هست به خاطر مسائل ریز ودرشت قهر میکنه حتی دوس داری اصلا تو تو زند ...
میشه ماه تولدمه بگی؟ اون اصلا قهر نمیکنه حرفات اشتباهه🙁🙁
Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
اگر ازدواج کنی دوباره قهر میکنه میره کسی که پشتت هست همین پدر ومادرته ؛ دزسته از دستشون دلخوری چون ع ...
اون تا الان ی بارم باهام قهر نکرده.به نظرت اخرش به ازدواج ختم میشه؟من دوسش دارم و نمیتونم از دسش بدم
Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
میشه ماه تولدمه بگی؟ اون اصلا قهر نمیکنه حرفات اشتباهه🙁🙁
پس من اشتباه میکنم حسم نسبت به شما اشتباه بود چون من احساس کردم اون شخص حتی با شما قهر کرده ودر موقعیت سختی شما رو قرار داده اگ دوسش داری پس ازدواج کن پس حتما خانوادت هم مخالف نیستن واشتباه فکردم که خانوادت نمیخوان اونو ببخش