2821
2789
عنوان

شام تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 48 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو که داری این همه زحمت میکشی اینم روش.عزیزم شما که داری غذا برای این تعداد میپزی چرا ارزش کارخودتو ...

درست میگین همگی 

با ظرف شکیل تره 

بهتره تنبلی رو بزارم کنار👩‍🦯

من لایک نکن ترین کاربر این سایتم💁🏻‍♀
آره خدایی باید خوشحالم بشن  چون ماشین ظرفشویی ندارم  باید تو شستن کمک بدن 😂

بعدم اگه خونه جاری ت یا خواهرشوهرت باشه میگی وای چارتا ظرفش دلش نیومد دست بگیره یا ترسید شام رو با ظرفش بخوریم 

اون ظرفهای مهمان که میگید نمیتونم جابه جا کنم برای همچین موقعی خریداری شده گلم 

ظرفهارو مامانم برای جهاز اصرار میکرد ۲۴ نفره 

از نظر خودم ۶ نفره کافی بود 😂

ولی بقول شما باید بیارم بالاخره ی استفاده ایی بکنم

بعدم اگه خونه جاری ت یا خواهرشوهرت باشه میگی وای چارتا ظرفش دلش نیومد دست بگیره یا ترسید شام رو با ظ ...

نه خدایی اهل این صحبتا نیستم 😁

شده از خود مهمونا کمک بگیری برا جابجایی شون بهتر از اینه که یه بار مصرف بزاری 

با این دید مثبت که یکی از کابینتام گرد گیری میشه 

میرم بسوی استفاده ازشون🤌🏻😂

با این دید مثبت که یکی از کابینتام گرد گیری میشه  میرم بسوی استفاده ازشون🤌🏻😂

بعدم اینکه عزیزم تو ظروف یکبار مصرف از هر جنسی که باشه نباید غذای داغ سرو بشه گول این شعارهای جامعه مصرف گرا رو نخورین.

آلومینیومی و مقوایی و پلاستیکی نداره اصلا فرآیند تولیدش ون بهداشتی نیست و در اثر حرارت گاز سمی متصاعد میکنن

۱۵ نفر واقعا تعداد بالایی نیست به نظرم زشته این کارو کنی

امضات🤣🤣🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

فاجعست،ساندویچ بده 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

اگه از بیرون میگرفتین توجیح داشت همه میگفتن ظرف کثیف نکن اما چون خودتون درست میکنید همه انتظار دارن تو بشقاب غذا بخورن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792