2777
2789
واای منم یکی از علتاش همینههه اصلا هرکاری میکنم هم فایده نداره بنظرم علتش بیشتر روانیه تا فیزیکی

من حسابدار بودم اینقدر سر کار اذیت بودم که بعد هشت سال دیگه نرفتم به خاطر همین مشکل هر چی دکتر رفتم فایده نداشت چه گیاهی چه شیمیایی دارو خوردم تاثیری نداشت بله میتونه روحی باشه چون من استرسم زیاده 

قدتون چنده؟

۱۷۰

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷۰

ماشاءالله عالیه قدتون

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

عزیزم امیدوارم همیشه اعتماد به نفست عالی باشه ..❤️موید باشی🙂

مرسی عزیزم خانواده و اطرفیان هم بی تاثیر نیست من واقعا چهره ی زیبایی دارم ولی چن وقت پیش آبلمرغون گرفتمو چند تا گود افتاد تو صورتم الانم میکرونیدلینگ کردم شاید بهتر شه  که اثرات کوتاه مدتش کبودی و پوست پوسته شدنه بعد مامانم میگه که تو نصفت هم نباشه بازم جذابیت خودتو داری چه برسه این چن تا گودی یا خواهرامو و هم کلاسیام انقد که ازم تعریف می کنن چه پیش خودم چه بقیه خودم تو شوکم 😍😅😂

من حسابدار بودم اینقدر سر کار اذیت بودم که بعد هشت سال دیگه نرفتم به خاطر همین مشکل هر چی دکتر رفتم ...

اره منم استرسم خیلی زیاده

ولی اخیرا فهمیدم چاکرای خورشیدیم بسته هست

اگه بری بزنی توی اینترنت نشانه های بسته شدن چاکرای خورشیدی همه مشکلاتی که ما داریم میاد

میخوام بگردم دنبال سنگای مخصوص و عود و مراقبه و مدیتیشن و  پاکسازی و این حرفا تا شاید یکم بهتر بشم ولی هی امروز و فردا میکنم

ماشاءالله عالیه قدتون

هیکلمودوست ندارم شونه هام پهنه استخوان بندی های درشت دارم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
من حسابدار بودم اینقدر سر کار اذیت بودم که بعد هشت سال دیگه نرفتم به خاطر همین مشکل هر چی دکتر رفتم ...

باید رعایت کنی،هر روز روی برنج سفید که می خوری زیره بریز،ترکیب زنجبیل ،زردچوبه و کندر هم می خوبه به مقدار مساوی پودر کن قاطی کن بریزداخل کپسول بعد هر غذا بخور،نعنا هم برات خیلی خوبه،دوره طبسنتی گذروندم،غذاهای مونده و فست فود هم اصلا نخور،بخاطر اعصاب هست

هیکلمودوست ندارم شونه هام پهنه استخوان بندی های درشت دارم

عزیزم خودتو دوس داشته باش به این فکر کن که سالمی خیلیا حسرت بدن سالمو دارن 

ولی من حس میکنم خوشگلی ولی اعتماد به نفست پایینه

آخه خیلیا رو دیدم هیکل درشت دارن ولی خیلی زیبان و همه ازشون تعریف میکنن

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

چاکرای خورشیدی یعنی چی ؟؟؟نشنیدم تا الان

ببین تو بدن ما هفت تا چاکرا وجود داره

چاکرا یا مراکز انرژی که هر کدومشون یه ناحیه ای قرار گرفتن که سلامت بدن و روح رو به ما نشون میدن

چاکرای خورشیدی همون ناحیه معده و روده و اینا قرار گرفته و برای ما چاکرای خورشیدیمون خیلی بسته شده حالا علتشم میتونه استرسای بیش از حدی ک بهمون دادن و اعتماد به نفس پایین و ... چیزای دگه باشه میتونی راجبش تو اینترنت هم تحقیق کنی 

کنارت و اطرافت بیش تر از رنگ زرد استفاده کن سنگای درمانی زرد رنگ بگیر جملاتی که داره راجب پاکسای این چاکرا رو استفاده کن و تکرار کن و ... اگه ویتامین دی ات کمه قرص مصرف کن 

و اینکه با تجسم سازی و مدیتیشن و شمع تراپی و اینا هم که مکررا انجام بدی میتونی پاکسازیش کنی بنظرم

منم هنوز اینکارا رو انجام ندادم ولی تو فکرشم و میخوام انجام بدم و از شر این درد خودمو راحت کنم

۱۷۰

خیلی ها آرزوشون هست قد شمارو داشته باشند،خیلی از ورزشکارها قد بلند و چهارشنبه هست،مشکل عدم اعتماد بنفس مشکل ذهنی رو حی هست کاری به ظاهر نداره،یک همکاری دارم خیلی خیلی زیبا و چشم رنگی هست میگه احساس می کنم زشت هستم

اره منم استرسم خیلی زیاده ولی اخیرا فهمیدم چاکرای خورشیدیم بسته هست اگه بری بزنی توی اینترنت نشانه ...

یوگا که بری متعادل میشه همه چاکراهات،یک مربی عالی پیدا کن،خودت سر خود تو خونه تمرین نکن