2777
2789
عنوان

دلایل مسخره بعضیا واسه خودکشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 23 پست
چیزی ک بنظر تو مسخره اس روی آدم دیکه چنان فشاری میاره ک از زندگی سیر میشه فک میکنی ب همین راحتیه مگه ...

هیچی ارزش خودکشی کردن نداره عزیزم خدا به هرکی یه مشکلی داده صبروتحملشم میده هیچ وقت بیشتراز ظرفیت یه آدم اونو امتحان نمیکنه ...من خودم بدبختیایی کشیدم که تصورشم برا بعضیا وحشتناکه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی ما بجای اونا زندگی نکردیم نمیدونیم تو اون شرایط بودن چجوریه پس بهتره قضاوتم نکنیم

یعنی هرکی این اتفاقا براش بیفته باید بره خودشو بکشه؟چه قضاوتی دارم میگم حماقته ..

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

حرفات درست ولی

گاهی ادما انقد خسته میشن که جون جنگیدن ندارن 

فقط میخوان تموم بشه همه چیز

گاهی یه جنون آنی بعدشم پشیمونی که فایده نداره

من خودم چند وقت پیش تو یه تاپیک که یکی گفته بود میخواد خودکشی کنه یه کاربر لینک یه قسمت از برنامه زندگی پس از زندگی رو گذاشته بود (مریم قربانی)

منم رفتم دیدم 

و واقعا میگم اون لحظه خدا خواسته من اون رو ببینم چون فرداش یه چیزی شد که اگه ندیده بودم  رنج بعد از خودکشی رو  قطعا خودکشی میکردم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یعنی هرکی این اتفاقا براش بیفته باید بره خودشو بکشه؟چه قضاوتی دارم میگم حماقته ..

اون اتفاقایی که میگی یه شبه نمیوفته حتما کلی چیزای دیگم هست که آدم رو به اون نقطه میرسونه، معلومه که نمیشه قضاوت کرد چون هیچی اونجور که بنظر میرسه نیست

قضاوت نمیکنم عزیزم من خودم بدترین روزارو گذروندم نمیتونم دردامو بگم ...میگم بعضیا واسه این چیزا  خودشونو تباه میکنن حیف نیس؟؟یه پسره میره پی هوس بازیاش دختره خودشو میکشه بخاطراون ..اخه واسه کسی بمیر که برات تب کنه...

احتمالا خودت این شرایط که میگی عمیقا تجربه نکردی واسه همین نمیدونی اونا ته خط رسیدن و کلی راهو رفتن ...

اتفاقا برعکس من از دل طوفان گذشتم ..انقدر بلا سرم اومده که دیگه قوی شدم..قصدم از این تاپیک  فقط زدن تلنگره به اونایی که بخاطر یه مشکلاتی که گذراست به زندگی خودشون خاتمه میدن آخه چرا؟؟

خخخ اسی یه زمانی مثل تو فکر میکردم میگفتم چی میشه ک یکی خودکشی میکنه چه کاریه

زندگی چنان پوستی ازم کند الان میگم مردم چه جونی دارن چطور ما طاقت میاریم زندگی میکنیم

شما میتونید تموم گلها رو بچینید ،اما جلوی اومدن بهارو نمیتونید بگیرید
اون اتفاقایی که میگی یه شبه نمیوفته حتما کلی چیزای دیگم هست که آدم رو به اون نقطه میرسونه، معلومه که ...

من تا الان مانع خودکشی سه نفر  شدم  یکی از دوستام..همسرم و مادرشوهرم هرسه افسردگی داشتن‌‌‌..دوستم شکست عشقی خورده بود ..حرفم اشتباست که میگم بخاطر این چیزا خودکشی نکن؟من با اون دسته که کلی زجر کشیدن و به ستوه اومدنو بنده خداها دیگه کم آوردن نیستم امیدوارم خدا ببخشه و اون دنیا درآرامش باشن اما اینایی رو میگم که بخاطر چیزای بی ارزش خودکشی میکنن