لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
سلام عزیزم منم حالم خیلی عجیبه دیگه مثل قبل نیستم چه زود بزرگ شدیممم ماها😢
من دوتاهم بچه دارم گاهی میگم خدایا ینی چی واقعا انگار همین دیروز بود استرس روز اول مهرماهو داشتم...راضیم از زندگیم ولی گاهی وقتا درگیر پوچی و بی معنی میشم،تمام ترسمم از بزرگتر شدن اینه که مامانو بابام دارن پیر میشن
🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
من دوتاهم بچه دارم گاهی میگم خدایا ینی چی واقعا انگار همین دیروز بود استرس روز اول مهرماهو داشتم... ...
دقیقققا منم دلهره دارم انگار هرچی بزرگتر میشیم ترس مونم بیشتر میشه خدا بچه هاتو برات نگه داره گلم دیگه چیکار میشه کرد زمان خیلی بیرحمه میگذره یروزی ما پیر اونا بزرگ میشن من که دیگه از امروز قبول کردم که دنیا همینه منم حس پوچی داشتم و دلتنگ این که فقط یکبار باز برگردم به روزایی که داشتیم واس مدرسه آماده میشدیم چه ذوقی داشتییییم هی
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞