2777
2789

خیلی دقت کردم میگم چرا اونایی که هم تواناییشو دارن هم خیلی ساله منتظرن بچه نمیده.ولی به کسایی که بچه نمی‌خوان بچه میده. خودم دور و ورم زیاد دیدم.طرف میگه کاش بچه بهم نمی‌داد😭 ومنی که دلم لک میزنه برا بچه آخه گناهمون چیه 😭😭😭😭

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به حق علی اصغر و رقیه حسین دامنت سبز بشه عزیزم 

انشالله واقعا دلم پره خیییلی دلم گرفته و بغض خفم می‌کنه😭😭

ای بابا عزیزم انشالله ک زودتر مامان بشی عزیزم 

تو کار خدا حکمت هست شک نکن ، منم چند سال حامله نمیشدم ولی یه تایمی خدا بهم بچه داد ک به بزرگیش پی بردم ک چه حکمتی داشته دیر حامله شدنم

فقط مساله بچه نیست مثلا یکی خواهرو برادر دوست نداره ولی داره یکی خواهر و برادر دوست داره اما نداره. یکی خونه ویلایی دوست داره یکی خونه اپارتمان یکی مهاجرت دوست داره یکی تو ایران بودن . و خیلی چیزهای دیگه.و  همیشه برعکسه. یا مثلا ادم ظالم عمرش طولانی ولی ادم مظلوم زود میمیره.نمیدونم انگار دنیا با ما لجه 

ای بابا عزیزم انشالله ک زودتر مامان بشی عزیزم  تو کار خدا حکمت هست شک نکن ، منم چند سال حامله ...

خدا قوت حفظ کنه. پس میفهمی من چی میگم . آدم که دلش پر میشه به همه چی گیر میده من الان اون شکلیم😭😭

خدا هر چی بخوای و دوست داشته باشی رو بهت نمیده تا زجرت بده نمیدونم حتما خوشحال میشه از رنج ما

دقیقا گریه زاری التماس نذر نیاز قهر کردن بیخیال شدن ب فکر بودن تلاش کردن دارو خوردن و و و و...... هیچکدوم تاثیرنداره تاوقتی ک خودش نخواد نمیدههه