2777
2789
الهی که خدا حفظشون کنه برات...راستی اخلاق مردهای مهرماهی چطوره دو نمونشو تو خونتون داری بالاخره...

فعلا خوبن ...همسرم مهربون و دل رحمه 

پسرم ساکت و ارومه درسته ک مهرماهیه اما ب عموی بزرگش رفته ساکت و اروم ...

همسرم فقط زود جوشه اونم برای چند ثانیه 😅😅😅مردهای ایرانی تک هستن😂😂😂

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فعلا خوبن ...همسرم مهربون و دل رحمه  پسرم ساکت و ارومه درسته ک مهرماهیه اما ب عموی بزرگش رفته ...

منم ساکتم ولی وای به روزی که کسی بی جهت عصبانیم کنه...منم بچگیم آروم بودم و درون گرا

منم ساکتم ولی وای به روزی که کسی بی جهت عصبانیم کنه...منم بچگیم آروم بودم و درون گرا

همسر من میاد خونه باید سبزی پاک کنیم امار محله رو داره تعریف میکنه😂😂😂😂😂

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

خخخ منم هفده مهرم

ویژگی های بد و خوب پسرای ۱۷ مهری چیه ؟

جذب و عاشق چجور دخترایی میشن؟ از ویژگی بدشون میاد ؟

کلا رگ خوابشون چیه دختر چطوری باشه دلشون میره براش؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕