2777
2789
عنوان

ترامادول

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 40 پست
خودتو مقصر ندون  چون فقط خوتو اذیت میکنی و خوخوری میکنی ندونم کاری همسرتون تقصیر تو نیست اون خو ...

نخاد چی 

مطمئنم میخاد بگه تو کاری نداشته باش 

خودش میدونه بدم میاد ولی نه در اون حد آخه نمیدونستم چیه تازه الن خوندم از نت

چن روز پیش ک گفت خوردم 

بهش گفتم قرصتو انداختم رفت گفت واسه چی بیخود

بعدشم گفت مهم نیست میرم میخرم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهر من خودش دیر انزاله چون رابطمون زیاده خعلی اینم بخوره دیگه کلن نابود میشه خودش اعصابش خورد میشه ...

خب پس لزومی نداره بخوره. یه بسته ژلدفن بده بهش بگو ترا رو بنداز دور ک خونوادمون ب خطر نیفته. سر درد داشتی ژلوفن بخور

خب پس لزومی نداره بخوره. یه بسته ژلدفن بده بهش بگو ترا رو بنداز دور ک خونوادمون ب خطر نیفته. سر درد ...

چیکار کنم بفهمه داره زندگیمونو خراب میکنه 

اون خودش نمیدونه داره معتاد میشع😭😭 هر چقدر بگم میگه نه من خودم میدونم چیکار میکنم

ترامادول مسکنه ولی خیلی قویه کسای که عمل های سختی میکنن ودردشون زیاده دکتر براشون تجویز میکنه مصرف زیادش نعشگی میاره با یک چهارمش کسی معتاد نمیشه شوهر شما هم واسه تسکین درد میخوره نه نعشه شدن فقط بهتره سرخود نخوره بره دکتر