2777
2789
من تهوع ورفلاکس شدیدداشتم خون بالامیاوردم همش ترس اینوداشتم کسی بیادخونه م چون به هم ریخته بودقرص هم ...

من نه تهوع ندارم زیاد،فقد گرسنم شدنی یا یه غذای گوشتی خوردنی حالت تهوع میگیرم

ولی بخاطر سردرد و کمردردشدیم هیچ کاری نمیتونم بکنم همش میترسم کسی بیاد خونم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه من انقد حالم بدبود اصلا متوجه نشدم شمایی عزیزم مررسی خوبیم دوتامونم،شما خوبی؟نی‌نی خوبه؟؟😍خیلی ...

عزیزدلی انشاالله به سلامتی نی نی به دنیا بیاد❤️ممنون گلم ماهم خوبیم❤️❤️

خونه نداری استامینوفن؟

چ بد شد!!

چاره ای نیست دیگ تحمل کن تا شوهرت بیاد فردا رفتی دکتر بگو حتما بهش!

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
۱۲هفته هستم،شما هم سردرد داشتی؟

جنسیتش چی احتمال دادن؟؟ رفتی غربالگری؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
عزیزدلی انشاالله به سلامتی نی نی به دنیا بیاد❤️ممنون گلم ماهم خوبیم❤️❤️ خونه نداری استامینوفن؟ چ ب ...

مرسی عزیزمم انشاالله نی نی شما هم به سلامتی به دنیا بیاد😍

نه متاسفانه ندارم😩باید تحمل کنم تا فردا برم دکتر

خیلی درد بدیه همش سرم رو زمینه

خواب خوب میکنه سر دردتو؟ من انقد دیگه سردرد و کمردرد دارم خونم خیلی بهم ریختس اینم اعصابمو خوردمیکن ...

اره هفته های تشکیل قلب خیلی بد حال بودم تا جایی ک میتونستم میخوابیدم بخاطر کنترل تهوع و سردردای شدیدم الان بهتره ولی بازم کمرد درد دارم برا کمر دردت سعی کن حتما بالش بغل کنی و پاهاتو شب موقع خواب درست بزاری 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

من نه تهوع ندارم زیاد،فقد گرسنم شدنی یا یه غذای گوشتی خوردنی حالت تهوع میگیرم ولی بخاطر سردرد و کمر ...

حالا بعدش خفیف شد ولی همچنان اذیت بودم پشت هم مهمون میومد  ازطرفی ازتنهایی بدم نیاد دلم نمیومددعوت نگیرم حوصلم سرمیره خب کسی نیادازاونور دعوت هم نمیگیره

اره هفته های تشکیل قلب خیلی بد حال بودم تا جایی ک میتونستم میخوابیدم بخاطر کنترل تهوع و سردردای شدید ...

من شبا خواب ندارم اصلا ، الان بخوابم شب نمیتونم بخوابم از درد اون نمیخوابم که شب بتونم بخوابم اونم اصلا نمیتونم🤦🏻‍♀️

بله بالشت میزارم همیشه

حالا بعدش خفیف شد ولی همچنان اذیت بودم پشت هم مهمون میومد    ازطرفی ازتنهایی بدم نیاد دلم ...

ای خدا خیلی درد بدیه🤦🏻‍♀️

من نمیتونم جایی مهمون برم یبار رفتم خونه ی دوستم انقد حالم بدبود سریع برگشتم

فقد میرم خونه مادرشوهرم،یا بعضی وقتا پیشه مامانم.اونا شهرستان هیتن زیاد نمیتونم برم بخاطر کمردردم

من شبا خواب ندارم اصلا ، الان بخوابم شب نمیتونم بخوابم از درد اون نمیخوابم که شب بتونم بخوابم اونم ا ...

بری هفته های بالاتر بدترمیشی  من بی دلیل بیخواب هم میشم یاازدردبیدارمیشم یااگه خواب باشم یه جوریه انگارتب دارم هزیون میبینم خوابهام پشت هم تکرارمیشه دیوونم میکنه خلاصه خواب خوبی ندارم

بری هفته های بالاتر بدترمیشی   من بی دلیل بیخواب هم میشم یاازدردبیدارمیشم یااگه خواب باشم یه ج ...

به دکتر میگفتم تروخدا یه چیزی بد ه من بتونم بخوابم،ولی اصلااااا هیچ قرصی میگه نمیتونی بخوری

چقد سخته بارداری

به دکتر میگفتم تروخدا یه چیزی بد ه من بتونم بخوابم،ولی اصلااااا هیچ قرصی میگه نمیتونی بخوری چقد سخت ...

روزها بشدت خوابم میومد گفتم بزارکنترل کنم نخوابم نخوابیدم پیاده روی هم میرم بازم شبا خوابم بشدت بده روزاهم رفلاکس دارم تهوعم خوب شده ولی همش غذا قلقل میکنه میاددم گلوم...افسردگی هم گرفتم چون سرکارنمیرم همش توخونم دوران خوبی نیست بارداری