2777
2789
عنوان

یه زنه زنگ میزنه ب شوهرم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اون زنه مطلقه هر بار زنگ میزنه ب شوهر من و ادعا میکنه خیلی مشکلات مالی دارن و دوتا بچه کوچیک دا ...

اگر الان جلو شوهرت و اون زن رو نگیری پشیمون میشی زنگ زد گوشی رو ازش بگیر  بگو مگه شوهر من بنگاه خیریه باز کرده که زنگ میزنی بهش یه بار دیگه زنگ بزنی شکایت میکنم ازت بعدم بلاکش کن 

با شوهرتم دعوا کن بگو دفعه آخرت باشه شمارتو میدی به هر کس و ناکس اگه خوبه تا منم  شمارمو بدم مردای مطلقه

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
هرماه زنگ میزنه و با هر بار زنگ زدنش شوهر من ۲ الی ۳ تومن میریزه ب کارتش ......  بچه ها من ...

وای

یعنی چی آخه؟مگه شوهرتو خزانه داریه😐😐

عزیزم صیغه نکرده باشه

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

هرماه زنگ میزنه و با هر بار زنگ زدنش شوهر من ۲ الی ۳ تومن میریزه ب کارتش ......  بچه ها من ...

زنگ بزن فحشش بگیرررررززززز.زودباششششش

دیروز توی اس ام اساش رو نگا کردم غیر از واریزی های ک من در جریان بودم چندبار دیگه هم واریز کرده پول ...

من بودم سکته میزدم بخدا.

شوهرت محض رضای خدا پول میده بهش یعنی؟؟

گلم چراانقدرآرومی؟

یه بار که خونه مادرشوهرم بودیم شوهرم ب باباش گفت ک فلانی زنگ میزنه ب گوشی ام پول میخاد و فلان 

پدر شوهرم خیلی عصبانی شد و کلی دعواش کرد ک چرا شماره تو بهش دادی ؟ 

تاره من اونجا نگران شدم 

بعدا هرچی ب شوهرم اصرار کردم جواب نده هی میگه گناه دارن و دستشون خالیه و فلانه 

اصلا کار شوهرت درست نیست ، خیلی واضح زنگ بزن به زنه بگو شوهر منو خر گیر آوردی؟ پولایی ک گرفتیو پس بده ، دیگه هم زنگ نزن ، باشه دوست باشه فامیل باشه آشنا باشه همسایه ، هرچی باشه که اصلا کار زنه درست نیس ، حتی اگه خواهرش باشه

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱