2777
2789
عنوان

ساعت چنده؟ 😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 30 پست
چقد عجیبه گوشیت که با اینترنت کار میکنه چهارونیمه ولی ساعت دیواریتون خود به خود رفته جلو😆

هی میگم ساعت اتاق خراب میبینم ساعت پذیرایی هم همینه ک 😂😂😂 خوب شد فهمیدم حالا فردا خاب نمیمونم 🤣

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
به رسم هر سال ساعتا ها یه ساعت رفته عقب درست کنید

ن بابا امسال ک نرف. چون گوشیودستی تنظیم کردم بعد نمیدونم خودکار شذه چی شده خودبخود رفته غقب

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن خودش رفته. فک کردم ساعت اتاق مشکل داره بعد الان دیدم ساعت پذیرایی هم همینه 😂

آخه چجوری رفته عقب

محاله😑😑😑😑😑😑😑😑😑

چون موبایلها اصلا نرفتن جلو ک بخان برگردن عقب

بزار کامل توضیح بدم. اگه قرار بود ساعتا بیان عقب یعنی الان باید از شش و نیم میومد عقب میشد پنج و نیم. ولی چون نرفته بودن جلو دیگه به عقب‌تر ک بر نمیگرده

چرا گوشیت 4/5؟ خودت بردی عقب؟ 

ن خودش رفته

آخه چجوری رفته عقب محاله😑😑😑😑😑😑😑😑😑 چون موبایلها اصلا نرفتن جلو ک بخان برگردن عقب بزار کام ...

والا خودمم موندم توش. شاید گوشیم جنی شده 😂😂😂

محاله گوشیت گیج شده🤣آخه الان چهار و نییییییم مگه میشههههههه😂شبه دیگه

خودمم تعجب کردم 🤣🤣🤣