2777
2789
عنوان

با این پسر ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 72 پست
تو خانواده پر جمعیت داری به خودت نگیر  تو ماهی عزیزم  تو گلی  خانواده تو عشقن  ...

دفاع شخصی نیست حقیقته عزیزم منم نظرمو بهت گفتم نمیخوای متوجه بشی خب نشو ! پاچه برای چی اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینه خواهرم قبول نمیکنه خواهرم نه دیپلم داره  نه غذا بلده بپزه نه اخلاق داره به ایننننن جو ...

خدا شانس بده ب خواهرت

دیگه چی میخواد 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
پ خدا سر پسرو رو بوسیده  ایشون هم سنش میره بالا  کسی این معیار هاا رو مد نظر نمیگیره&nbs ...

اره والا هی از هیکلش ایراد میگیره میگم بهتر از این موقعیت واست نمیاد بخدا من مجرد بودم باهاش ازدواج نمی‌کردم ،پسره دوست شوهرمه بیرون خواهرمو دیده شوهرم  میگه پسر خوبیه خیلی آروم و شوخ طبعه

واسه طلاقم دعا کنید ....

🥺😭استارتر منم مثل تو مشکلم ی همچین چیزیه که نمیتونم تصمیم بگیرم خوبه یا نه🥺

ولی تاپیکام شرکت کننده نداره (تازه عضو شدم) 

میشه بگی چطور میشه که بازدیدات زیاد میشه؟! 

نیاااز به کمک دارم برای جواب سوالم🥺💔

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

چه ربطی داره اخه؟ پس اگه اینجوریه ایشون باید تا اخرش مجرد بمونه دلیلشم این باشه چون خانواده ی پرجمعی ...

منی که فقط یه خواهر دارم 

هیچ وقت نمیتونم با کسی که یه جین خواهر برادر داره کنار بیام با خانواده شون ! 

واقعا اذیت کننده اس

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
🥺😭استارتر منم مثل تو مشکلم ی همچین چیزیه که نمیتونم تصمیم بگیرم خوبه یا نه🥺 ولی تاپیکام شرکت کنن ...

بیشتر اونایی که میشناسن و می‌دونن که تاپیکاش راسته میرن با گذشت زمان و اثبات حقیقت درست میشه غصه نخور

واسه طلاقم دعا کنید ....
میگه یکم چاق و قد بلنده 😑میگه من از پسرای لاغر و قد کوتاه خوشم میاد ،🤣🤣

بدسلیقه 😑🙌🏻

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بدسلیقه 😑🙌🏻

اره بخدا ما ترکیم پسره هم ترکه بعد این خواهر بدبخت من رفاه با افغانها دوست شده میگه اونو می‌خوام 😑😑😑خاک تو سرش کنم داره خودشو بدبخت میکنه

واسه طلاقم دعا کنید ....
میگه یکم چاق و قد بلنده 😑میگه من از پسرای لاغر و قد کوتاه خوشم میاد ،🤣🤣

عه🤷‍♀️🤔خوبه که قدبلند ،چاق م، یکم مشکلی نداره ،میشه درست شه ... ،ولی خب اگه به دلش نیست دیگه تحت فشار ش نزارید ،کاری ش نمیشه کرد ،کس دیگه ای رو دوس نداره؟

اره بخدا ما ترکیم پسره هم ترکه بعد این خواهر بدبخت من رفاه با افغانها دوست شده میگه اونو می‌خوام 😑 ...

به زور شوهرش بدین 😅😂 

عه🤷‍♀️🤔خوبه که قدبلند ،چاق م، یکم مشکلی نداره ،میشه درست شه ... ،ولی خب اگه به دلش نیست دیگه تحت ف ...

رفته با افغانیا دوس شده میگه می‌خوام با اون ازدواج کنم،😑😑

واسه طلاقم دعا کنید ....