2821
2789
من سواد پزشکی ندارم ولی خیلی راجب اپاندیس شنیدم و شنیدم که چیزیه که اگه ترکیده بشه در عرض یک روز یا ...

خیلی دکتر رفتم میگن سونو رو تکرار کن سونو میدم میگه نرمال دکترا هم‌میگن چیزی نیست فقط باز اخر بیمارستان ازمایش دادم گفت عفونت ادراری داری همین

از استرسه فک کنم سندروم رود تحریک پذیر داری مثل منی ، من شدت استرسم انقد بالا بود ک دکتر ک واسه روده هام  رفتم گفت از قلبته ، تپش قلبت انقد بالاس ک ب روده هات فشار وارد کرده بعدم قرص داد خوب شدم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روده تخمدان کلیه و کیسه صفرا و حتی پارگی خفیف ناف ممکنه دردای شبیه آپاندیس بده ممکنه روده ت به ...

شن کلیه دارم ولی باقی چیزا رو سونو دادم میگه نرمال کلیه هام شن ریزه داره

خیلی دکتر رفتم میگن سونو رو تکرار کن سونو میدم میگه نرمال دکترا هم‌میگن چیزی نیست فقط باز اخر بیمارس ...

خب چیطیت نیس دیگه اعتماد کن ب حرفشون لابد استرس داری میزنه ب اعصاب روده و معدت شایدم رفلاکس معده داری ک بازم اونم خیلی خطرناک نیس اگ رعایت کنی

از استرسه فک کنم سندروم رود تحریک پذیر داری مثل منی ، من شدت استرسم انقد بالا بود ک دکتر ک واسه روده ...

والا خوب بودم بعد از زایمان و سنگ کلیه درگیر این موضوع شدم. سه ماهه زایمان کردم

خب چیطیت نیس دیگه اعتماد کن ب حرفشون لابد استرس داری میزنه ب اعصاب روده و معدت شایدم رفلاکس معده دار ...

ببین میدونی مثلا میرم سونو میگه نرمالی بعد که برگشتم میگم این پیره شاید ندیده بعد خانواده میگن فقط برای تو کوره؟ اینهمه مریض اونجان

والا خوب بودم بعد از زایمان و سنگ کلیه درگیر این موضوع شدم. سه ماهه زایمان کردم

اها ششما زایمانم داشتی من تجربشو ندارم نمیدونم شاید از عوارض بعدشه ولی دکتر خوبی اگه رفتید شما و گفتن چیزی نیس خب باید اعتماد کنی بازم خود شما صلاح میدونی

اها ششما زایمانم داشتی من تجربشو ندارم نمیدونم شاید از عوارض بعدشه ولی دکتر خوبی اگه رفتید شما و گفت ...

مرسی عزیزم ازه خانواده هم میگن عوارض زایمانه بدنت داره ب حالت قبل برمیگرده دردای خفیف بخاطر اینه. والا دوتاجراح و سه پزشک عمومی میگن تا دردات شدید نیست میگن اپاندیس نهایت سه روزه .پس مشکلی نداری

ببین میدونی مثلا میرم سونو میگه نرمالی بعد که برگشتم میگم این پیره شاید ندیده بعد خانواده میگن فقط ب ...

میدونم وسواس داری ، بیمار خود پنداری داری  و شک داری و بی اعتمادی  منم دقیقا مثل خودتم واسه همین اینجام ک بت دلداری بدم چون درکت میکنم باورت میشه منم تو این یک ماه اخیر همش دکتر بودم از بس ک نگرانم  مثلا سرم یه ضربه کوچیک خورد من هی ب خودم گفتم وای خونریزی داخلی کردم وای اله وای بله درصورتیکه دکتر به من گف هیچیت نیس و من باور نکردم و باز رفتم دکتر دیگه بعد گف دنبال علائم باش مثلا کبودی استفراغ سرگیجه و... خطرناکه  ک منم قانع شدم  هیچ کدوم از اون علائم هم نداشتم حالا شمایی اگه علائم اصلیو نداری نگران نباش بخصوص ک دکتر هم رفتی اونم نه یدونه بلکه چنتا ولی باید با این حالت ذهنت مبارزه کنی چون میخواد هی گولت بزنه بگه نه اعتماد نکن تو یچیزیت هس در صورتیکه نیس اعتماد کن 

میدونم وسواس داری ، بیمار خود پنداری داری  و شک داری و بی اعتمادی  منم دقیقا مثل خودتم واس ...

اره دقیقا عین شمام هی میگم پاشو برو دکتر پاشو وقتو تلف نکن ولی خستم دیگه از بس سونو دادم حالم بهم میخوره .مثلا میرم دکتر میگه مشکلی نیست ولی حالا که بعد گیر میدم که شاید باشه میگه خب سی تی بده اگه مطمن نیستی بعد میام خونه گریه که چرا گفت سی تی بده بعد ترسیدم نرفتم بدم🥹😂.چهاربار رفتم سونو جوری که سونوگراف خندش گرفت گفت پاشو برو دکتر اعصاب 

میدونم وسواس داری ، بیمار خود پنداری داری  و شک داری و بی اعتمادی  منم دقیقا مثل خودتم واس ...

ممنونم که برام وقت گذاشتی عزیزممممم😘انشالله بلا ازت دور باشه همیشه

مرسی عزیزم ازه خانواده هم میگن عوارض زایمانه بدنت داره ب حالت قبل برمیگرده دردای خفیف بخاطر اینه. وا ...

بله من هم پدرم هم مادرم اپاندیسشونو جراحی کردن و واسم تعریف کردن به این راحتیا نیس من راجبش خیلی اطلاع دارم چون کل خاطرات کودکیم با ترس و فوبیا  از اپاندیس گذشت مثل شما دلیلشم این بود پدرم مدام از خاطرات اپاندیسش تعریف میکرد واسمون و منم بچه بودم میترسیدم بعدا کلی تحقیق کردم راجبش  یبارم خودم شکم درد شدید داشتم اسهال استفراغ اصلا خوب نمیشدم تا رفتیم ازمایش دادم ، تو خون مشخص میشه ک اپاندیس سالمه یا نه ک خداروشکر ویروس بود مال من شما هم  اگ ازمایش دادی خیالت راحت . بعدم اینارو بدونی خوبه اولا تا ۷۲ ساعت بنظرم انسان فرصت زنده بودن داره دوما بسیاررررر غیر قابل تحمله دردش سوما با استفراغ و علاعم دیگه همراهه بعدم اصلی ترین عاملش اینه که  بعد از  خوردن غذا  نباید اجسام سنگین بلند کرد ، ورزش و حموم کرد اینطوری سالم میمونه 

اره دقیقا عین شمام هی میگم پاشو برو دکتر پاشو وقتو تلف نکن ولی خستم دیگه از بس سونو دادم حالم بهم می ...

میدونم درکت میکنم ولی از حالا ب بعد رفتی دکتر هم بهشش گوش بده هم تا ته برو واسه درمانت مثن حتما سونو و سی تی انجام بده ولی در کل نگران نباش عزیزم چون نگرانی خود عامل بیماری های مختلف میشه خداروشکر کن که سالمی ❤️😆

بله من هم پدرم هم مادرم اپاندیسشونو جراحی کردن و واسم تعریف کردن به این راحتیا نیس من راجبش خیلی اطل ...

ای خدا خیرت بده عزیزم منم ازمایشwbc گرفت پنج بود عددش گفت خیلی کمه اصلا مشکوک نیستی نترس بعدش باز رفتم سونو گفت نرمال. یعنی پدر شما اینجور نبوده که یه مدت مثلا دوماه دردای خیلی خیلی خفیف بگیره بعد یه هو بترکه ؟ تا دلم پیچ میگیره یا گاهی پهلوم تیر میکشه میگم الان میترکه بدبخت میشم🥹😂